Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Ode mnie taki tam klasyk: http://www.youtube.com/watch?v=N_5kv8QeBBc Nie ma to jak stary dobry rock,w tym przypadku Ac/Dc . Link do komentarza
Sumek Napisano Październik 7, 2012 Autor Share Napisano Październik 7, 2012 Paula Abdul - "Straight Up" (1988) Bardzo fajny, żwyołowy teledysk. I ten taniec... Miodzio Link do komentarza
Dybson Napisano Październik 7, 2012 Share Napisano Październik 7, 2012 Boże dzięki Ci za Sumka i jego kącik!! Jak ja dawno nie słyszałem tej piosenki , już prawie o niej zapomniałem! And now: Queen - 'Another One Bites the Dust'(1980): Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Październik 10, 2012 Share Napisano Październik 10, 2012 To jeden z najlepszych staroci (była m.in w rewelacyjnym filmie Fucking Amal, który polecam). Nowa wersja którą wałkują w radio może jej pięty całować. Link do komentarza
Dybson Napisano Październik 10, 2012 Share Napisano Październik 10, 2012 Posłuchałem tego raz i posłucham jeszcze chyba ze 100 bo jest zaje...fajne. A teraz kawałek, którego zawsze będę słuchał bardzo głośno: The Hooters - All You Zombies(1985) Link do komentarza
Sumek Napisano Październik 11, 2012 Autor Share Napisano Październik 11, 2012 Modern Talking - "Atlantis Is Calling (S.O.S For Love)" Kolejny hit tego niemieckiego duetu. Ach ta zapierająca dech w piersiach scenografia... Link do komentarza
Dybson Napisano Październik 12, 2012 Share Napisano Październik 12, 2012 @up <3, ale myślę, że jeżeli o nich chodzi to ten kwawłek jest moim best: Modern Talking - Cheri Cheri Lady(1985): Link do komentarza
Sumek Napisano Październik 12, 2012 Autor Share Napisano Październik 12, 2012 No, "Cheri cheri Lady" to ich największy hit. A przynajmniej najbardziej rozpoznawalny. A trafiłem na niego, jak i na ten zespół, dzięki koledze, który puścił mi kiedyś przeróbkę. Zespół Arka Satana. Tytułu już nie pamiętam. I to dobrze Link do komentarza
deHavilland Napisano Październik 13, 2012 Share Napisano Październik 13, 2012 Mrągowo '86 - tak mi się wydaje, tak znalazłem Mój stary Star - fajna piosenka, uwielbiam tego słuchać http-~~-//www.youtube.com/watch?v=4hoURlnXVSs O wiele lepsze niż te niektóre dzisiejsze badziewia... Heniek Starr i jego stary Star 25, hehe Link do komentarza
Sumek Napisano Listopad 1, 2012 Autor Share Napisano Listopad 1, 2012 OMG. Jak ja tu dawno nie byłem Martika - "I Feel The Earth Move" (1988) Obok "Toy Soldiers" najlepszy utwór tej wokalistki. Link do komentarza
Sumek Napisano Listopad 24, 2012 Autor Share Napisano Listopad 24, 2012 Patrick Swayze - "She's Like The Wind" Świetny utwór z soundtracku do filmu "Dirty Dancing". Samego filmu nie lubię, ale zawsze jak leci w telewizji to siadam i oglądam przyciągny idealnym soundtrackiem... Link do komentarza
Dybson Napisano Listopad 24, 2012 Share Napisano Listopad 24, 2012 Panie i Panowie, proszę o gorące brawa, bo oto przed Wami Dżem Wehikuł czasu(1989): Link do komentarza
Recommended Posts