WhiteHood Napisano Maj 13, 2017 Share Napisano Maj 13, 2017 (edytowany) Witajcie. Oto kolejna edycja Oratio Vincta. Tak jak poprzednim razem formą przedstawioną jest wiersz. Czy będzie ścisły, dokładny ułożony, czy też wolny, biały i lekki nie jest ważne. Chodzi o to by poruszał duszę. Powodzenia więc życzę, a rozpisywać się nie mam co. Wszystko za przyzwoleniem @Dolar84 1. Limit słów - brak 2. Temat konkursu - Miłość ponad Prawo, w kontekście miłości Agape, Storge lub Phileo. 3. Opowiadanie musi być w klimacie MLP. 4. Całość musi być w formie wiersza. 5. Dozwolone są wszystkie tagi, poza [Gore] oraz [Clop]. Tag obowiązkowy [Oratio Vincta] 6. Termin oddawania prac: 29.05.2017 do godziny 23:59:59 7. Po oddaniu pracy nie można dokonywać w niej żadnych poprawek - proszę o wyłączenie w google docs opcji komentowania/edycji. 8. Regulaminem obowiązującym jest ten kodeks. 9. Prace które przekroczą limit słów, będą korzystały z zakazanych tagów lub będą miały nieprawidłową ich ilość, zostaną przysłane po terminie lub zostaną poddane korekcie przez osoby trzecie podlegają dyskwalifikacji. 10. Przystępujący do konkursu akceptują w całości powyższe postanowienia oraz regulamin. Edytowano Maj 13, 2017 przez WhiteHood 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gurix525 Napisano Maj 26, 2017 Share Napisano Maj 26, 2017 Przez dwa tygodnie nie mogłem znaleźć natchnienia, ale w końcu udało mi się coś nabazgrać. Miłego czytania. Zmierzch zapada nad doliną [Oneshot][Oratio Vincta][Poetry][Sad] 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Maj 30, 2017 Autor Share Napisano Maj 30, 2017 No cóż, konkurs został zakończony. Kto wygrał każdy widzi. Gratuluję @Gurix525 Ehh...spodziewałem się słabej frekwencji, ale jedna osoba, cóż. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gurix525 Napisano Maj 31, 2017 Share Napisano Maj 31, 2017 Szkoda, że nikt więcej nic nie ułożył. Myślę, że tu mógł zawinić temat, według mnie był wbrew pozorom trudny do przedstawienia, szczególnie w czystym kucykowym uniwersum. No cóż, nam nadzieję, że chociaż zasłużyłem :). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiteHood Napisano Maj 31, 2017 Autor Share Napisano Maj 31, 2017 Cytuj No cóż, nam nadzieję, że chociaż zasłużyłem Byłeś jedynym uczestnikiem, więc tak. Co do jakości...jest wiele rzeczy które można poprawić, ale nie jest źle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Król Etirenus Napisano Maj 31, 2017 Share Napisano Maj 31, 2017 Wiersze zdarzqa mi się pisać, ale rzadko. Ale jak je pisze to mają błędy np umieszczony przecinek, a nawet i składnia. W kucykowym fandomie jeszcze nie pisałem wierszy. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts