Szonszczyk Napisano Maj 26, 2017 Share Napisano Maj 26, 2017 Pomysłem @Bleflar było uczynienie tego tematu prawdziwym, aczkolwiek mnie w udziale przyszło ten temat napisać Także zapraszam do wpisywania się na nową, świeżą listę fanów Królowej Podmieńców (jeszcze, hehe) Chrysalis! Lista Fanów Chrysalis 1. @Bleflar 2. @KłapouchyGore 3. @Polineks 4. @Mielcar ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hi I'm Uzi Wanna Play? Napisano Maj 26, 2017 Share Napisano Maj 26, 2017 Dopóki się nie zmieni w tęczowe *kaszle*... To ją lubię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polineks Napisano Maj 26, 2017 Share Napisano Maj 26, 2017 Fanów Krysi! O tak! Jak najbardziej mnie dopisać! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mielcar Napisano Maj 27, 2017 Share Napisano Maj 27, 2017 Najlepszy antagonista w serialu! Proszę o dopisanie na listę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts