Murzynek Napisano Maj 27, 2017 Share Napisano Maj 27, 2017 (edytowany) Od niedawna na steam przychodzą widomości np.hfbduujsncui byle co piszę a nikt nie ma dostępu na moje konto nwm co robić... do znajomych przychodzą jak coś... Edytowano Maj 27, 2017 przez Murzynek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Maj 27, 2017 Share Napisano Maj 27, 2017 Mój ziomek tak miał i siedem dni później umarł. 2 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Murzynek Napisano Maj 27, 2017 Autor Share Napisano Maj 27, 2017 12 minuty temu Kruczek napisał: Mój ziomek tak miał i siedem dni później umarł. Ja potrzebuje odpowiedzi a nie opowiadanki dla dzieci... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Maj 27, 2017 Share Napisano Maj 27, 2017 Upewnij się że nikt nie ma dostępu do twojego konta i najlepiej zmień hasło ale nikomu nie mów jakie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Maj 27, 2017 Share Napisano Maj 27, 2017 (edytowany) Proszę wyłączyć i włączyć ponownie Edytowano Maj 27, 2017 przez Onyx Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Maj 27, 2017 Share Napisano Maj 27, 2017 4 godziny temu Murzynek napisał: np.hfbduujsncui Nie martw się, udało mi się rozszyfrować ten kod po dokładnym przejrzeniu 27 stron na ten temat i skontaktowaniu się z moim agentem hfbduujsncui oznacza nic innego jak - Herbata francuska będzie dostępna u Uli jedenastego sierpnia na całej ulicy Iglastej. Nie dziękuj, zawsze do usług. 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziemowit Napisano Maj 28, 2017 Share Napisano Maj 28, 2017 20 godzin temu Murzynek napisał: Od niedawna na steam przychodzą widomości np.hfbduujsncui byle co piszę a nikt nie ma dostępu na moje konto nwm co robić... do znajomych przychodzą jak coś... Jutro pewnie odwiedzą cię panowie w garniturach #potwierdzoneinfo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Maj 28, 2017 Share Napisano Maj 28, 2017 A tak na poważnie. Nie masz może psotnego rodzeństwa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Murzynek Napisano Maj 28, 2017 Autor Share Napisano Maj 28, 2017 7 minut temu Uszatka napisał: A tak na poważnie. Nie masz może psotnego rodzeństwa? Nie mam XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Murzynek Napisano Maj 28, 2017 Autor Share Napisano Maj 28, 2017 20 godzin temu Bertram Quist napisał: Upewnij się że nikt nie ma dostępu do twojego konta i najlepiej zmień hasło ale nikomu nie mów jakie. Już kiedy to zrobiłem XDDD dziś jak na razie mam spokój zobaczę jutro... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się