Murzynek Posted May 27, 2017 Share Posted May 27, 2017 (edited) Od niedawna na steam przychodzą widomości np.hfbduujsncui byle co piszę a nikt nie ma dostępu na moje konto nwm co robić... do znajomych przychodzą jak coś... Edited May 27, 2017 by Murzynek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kruczek Posted May 27, 2017 Share Posted May 27, 2017 Mój ziomek tak miał i siedem dni później umarł. 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murzynek Posted May 27, 2017 Author Share Posted May 27, 2017 12 minuty temu Kruczek napisał: Mój ziomek tak miał i siedem dni później umarł. Ja potrzebuje odpowiedzi a nie opowiadanki dla dzieci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bertram Quist Posted May 27, 2017 Share Posted May 27, 2017 Upewnij się że nikt nie ma dostępu do twojego konta i najlepiej zmień hasło ale nikomu nie mów jakie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Onyx Posted May 27, 2017 Share Posted May 27, 2017 (edited) Proszę wyłączyć i włączyć ponownie Edited May 27, 2017 by Onyx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassidy Posted May 27, 2017 Share Posted May 27, 2017 4 godziny temu Murzynek napisał: np.hfbduujsncui Nie martw się, udało mi się rozszyfrować ten kod po dokładnym przejrzeniu 27 stron na ten temat i skontaktowaniu się z moim agentem hfbduujsncui oznacza nic innego jak - Herbata francuska będzie dostępna u Uli jedenastego sierpnia na całej ulicy Iglastej. Nie dziękuj, zawsze do usług. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ziemowit Posted May 28, 2017 Share Posted May 28, 2017 20 godzin temu Murzynek napisał: Od niedawna na steam przychodzą widomości np.hfbduujsncui byle co piszę a nikt nie ma dostępu na moje konto nwm co robić... do znajomych przychodzą jak coś... Jutro pewnie odwiedzą cię panowie w garniturach #potwierdzoneinfo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sowenia Posted May 28, 2017 Share Posted May 28, 2017 A tak na poważnie. Nie masz może psotnego rodzeństwa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murzynek Posted May 28, 2017 Author Share Posted May 28, 2017 7 minut temu Uszatka napisał: A tak na poważnie. Nie masz może psotnego rodzeństwa? Nie mam XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Murzynek Posted May 28, 2017 Author Share Posted May 28, 2017 20 godzin temu Bertram Quist napisał: Upewnij się że nikt nie ma dostępu do twojego konta i najlepiej zmień hasło ale nikomu nie mów jakie. Już kiedy to zrobiłem XDDD dziś jak na razie mam spokój zobaczę jutro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts