Dark Technology Napisano Wrzesień 23, 2017 Autor Share Napisano Wrzesień 23, 2017 Ło Jezu dawno nie wrzucałem nic XD . Dobra mój pierwszy art z 4 kucami powiedzcie co sądzicie , na razie tylko szkic bo nie mam sił malować liści. Więc pewnie będzie to tylko praca w klimatach FoE ale co tam. czas rysowania 8 godzin długo a słabo wyszło Spoiler 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Technology Napisano Wrzesień 30, 2017 Autor Share Napisano Wrzesień 30, 2017 kolejny bazgroł w przerwie przed kontynuacją pracy powyżej, at ze znajomą moje przyjaciela Spoiler troszke pikselowaty wyszedł 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kathy Napisano Październik 12, 2017 Share Napisano Październik 12, 2017 Masz coś nowego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Październik 24, 2017 Share Napisano Październik 24, 2017 Chwilę mnie nie ma, a tu się takie poważne projekty rozpoczęły! Jestem ciekawa końcowej wersji szkicu powyżej ostatniego. Kucynka za kamieniem wygląda tam najlepiej, urzekł mnie jej pyszczek. Widzę, że upodobałeś już sobie konkretny styl kucyka, to dobrze. Teraz wystarczy go wyćwiczyć i udoskonalić! W ostatnim rysunku podobają mi się kolorki, całkiem ładne kolorowanie pucyka, z tłem ciut gorzej. Pozdrawiam i życzę miłego rysiania! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Technology Napisano Październik 27, 2017 Autor Share Napisano Październik 27, 2017 Hej ... dobra daruje sobie, kolejny bazgroł którego nie skończe przez brak kredek, ale chociaż mogę ćwiczyć rysowanie . ( dzięki grypo ) Rys... znaczy szkic w tematyce Halloween lekki klimat (inaczej nie umiałem XD ) Light na spacerze Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się