Dark Technology Posted September 23, 2017 Author Share Posted September 23, 2017 Ło Jezu dawno nie wrzucałem nic XD . Dobra mój pierwszy art z 4 kucami powiedzcie co sądzicie , na razie tylko szkic bo nie mam sił malować liści. Więc pewnie będzie to tylko praca w klimatach FoE ale co tam. czas rysowania 8 godzin długo a słabo wyszło Spoiler 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Technology Posted September 30, 2017 Author Share Posted September 30, 2017 kolejny bazgroł w przerwie przed kontynuacją pracy powyżej, at ze znajomą moje przyjaciela Spoiler troszke pikselowaty wyszedł 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kathy Posted October 12, 2017 Share Posted October 12, 2017 Masz coś nowego? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moonlight Posted October 24, 2017 Share Posted October 24, 2017 Chwilę mnie nie ma, a tu się takie poważne projekty rozpoczęły! Jestem ciekawa końcowej wersji szkicu powyżej ostatniego. Kucynka za kamieniem wygląda tam najlepiej, urzekł mnie jej pyszczek. Widzę, że upodobałeś już sobie konkretny styl kucyka, to dobrze. Teraz wystarczy go wyćwiczyć i udoskonalić! W ostatnim rysunku podobają mi się kolorki, całkiem ładne kolorowanie pucyka, z tłem ciut gorzej. Pozdrawiam i życzę miłego rysiania! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Technology Posted October 27, 2017 Author Share Posted October 27, 2017 Hej ... dobra daruje sobie, kolejny bazgroł którego nie skończe przez brak kredek, ale chociaż mogę ćwiczyć rysowanie . ( dzięki grypo ) Rys... znaczy szkic w tematyce Halloween lekki klimat (inaczej nie umiałem XD ) Light na spacerze Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts