Kruczek Napisano Czerwiec 24, 2017 Share Napisano Czerwiec 24, 2017 (edytowany) Nie widziałem nigdzie tematu z kanałem DWK, więc macie. Jeśli umiesz w angielski i masz takie a nie inne poczucie humoru to powinno Ci się to spodobać. UWAGA Brzydkie słowa, sugestywne żarty i tak dalej~^^ Przykładowy odcinek tutaj --------> KLIKU KLIKU KLIK Link do kanału -------> KLIKU KLIK Zna ktoś? Ogląda ktoś? Szanuje ktoś? Edytowano Czerwiec 24, 2017 przez Kruczek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gingerka Napisano Czerwiec 24, 2017 Share Napisano Czerwiec 24, 2017 Zna ktoś. Oglądam i szanuje. Uwielbiam humor tego typu Ogółem sądzę, że jest to naprawdę legit działalność mimo, że nie koniecznie zawsze zgadzam się z opinią DWK. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fallout152 Napisano Czerwiec 25, 2017 Share Napisano Czerwiec 25, 2017 (edytowany) W odcinku o Gauntlet of Fire gościu porusza temat anatomii kuców i tego jak przychodzą na świat. Ma też screena z wypowiedzią Lauren Faust na ten temat. Uprzedzam, że materiał i język w nim użyty może być nieodpowiedni. Spoiler Edytowano Czerwiec 25, 2017 przez fallout152 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się