<Armpit> Napisano Wrzesień 30, 2012 Share Napisano Wrzesień 30, 2012 Ja w pigułce: http-~~-//www.youtube.com/watch?v=B0WH8hCMeug + kawałek reggae, który dobrze wyrazi mój przekaz do was KIEDYŚ BĘDZIE NAS WIĘCEJ!!! http-~~-//www.youtube.com/watch?v=C81ig24IPpE P.S: polecam posłuchać Jamal - Stereo Link do komentarza
Cloud Kicker Napisano Wrzesień 30, 2012 Share Napisano Wrzesień 30, 2012 Całe moje życie to ten zespół i ta piosenka .. Link do komentarza
Pony Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 Stanowczo to, choć nie w pełni, ale stanowczo większość (Ale jak to zobaczyłem, to pomyślałem że ktoś mi w myślach czytał [uwaga na dużo symboliki w słowach]) . A reszty nie będę wklejał, bo by było zbyt dużo... Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Październik 1, 2012 Share Napisano Październik 1, 2012 Spromultis jak mogłeś mi piosenkę podwędzić hmmm pomyślmy ............. !!!! Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 Ciężko określić,ale na pewno zespół Hunter mnie odzwierciedla,ale także takie piosenki jak np Link do komentarza
cichy Napisano Październik 14, 2012 Share Napisano Październik 14, 2012 To ja też się odzwierciedlę muzycznie co miałem zrobić w sumie już spory czas temu, a i temat niejako podtrzymać... Cały ja... Ewentualnie to... Czasem mój "Troll Mode" przekracza wszelkie granice ^^ Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 Trudno znaleźć kawałek, który by mnie odzwierciedlił na 100%. Ale to, to jest moja "młodość" UWAGA! Przewinąć do 20 minuty. Carl Cox moim zdaniem jest taki sobie, ale Westbam i Paul van Dyk wymiatają. Przykro mi, ale jestem zmuszony usunąć filmik ze względu na niektóre sceny ~Keola W pełni rozumiem decyzję, sam miałem ogromne wątpliwości ale na szczęście udało mi się znaleźć bardziej odpowiednią wersję (logo + muzyka) Zainteresowanych odsyłam na YT (hasło:best of LoveParade 2000) lub mój kanał.(strona główna lub playlista Live Sets, pozycja nr1). Na drugi raz pomyślę dwa...dziedzieściadwa razy Link do komentarza
Pony Napisano Listopad 3, 2012 Share Napisano Listopad 3, 2012 Ostatni (Jakiś miesiąc) dochodzą te 2 piosenki: (Mocniejsza) (Morczniejsza) Trochę mi zajeło ich dobranie, a i tak nie pasują idealnie, ale ważne że mniej więcej (2 bardziej, ale 1 też nie wybrana przez przypadek...). Link do komentarza
Recommended Posts