Robert Trela Napisano Sierpień 15, 2017 Share Napisano Sierpień 15, 2017 (edytowany) Witam wszystkich jak się czujecie i co porabiacie??? Edytowano Sierpień 15, 2017 przez Robert Trela 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczke Napisano Sierpień 15, 2017 Share Napisano Sierpień 15, 2017 (edytowany) No nie powiem, bardzo obszerne powitanie. Przedstaw się jakoś dłużej, powiedz coś o sobie Na początek kilka wskazówek: Zaczynaj zdania z wielkiej litery. Sprawi to, że będziesz pod magiczną kopułą, która ochroni Cię od uwag moderatorskich. I wiadomo, przecinki. Przecinek stawiamy "przytulony" do poprzedzającego go wyrazu i po nim dajemy spację. Dodatkowo zalecam zapoznać się z regulaminem i tym tematem, który pomoże ci rozgryźć działanie naszego forum. Nie piszemy posta pod postem przed upływem 24h. To chyba na tyle, więc czuj się u nas jak u siebie i nie opuszczaj forum zbyt szybko! Edytowano Sierpień 15, 2017 przez Wilczkowa Dopisek 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Trela Napisano Sierpień 15, 2017 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2017 lubię słuchać piosenek ogólnie z kucyków choć nie wszystkie są warte uwagi..., no lubię trochę po pykać na komputerze,śpiewać,... tak w skrócie 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Sierpień 15, 2017 Share Napisano Sierpień 15, 2017 Witaj w stadzie Mam nadzieję że miło spędzisz tu czas i znajdziesz tu coś dla siebie Kilka pytań: 1- Ulubiony kucyk ? 2- Ulubiona piosenka z mlp i poza mlp ? 3-W jakie grasz gry ? Jakbyś chciał o coś spytać czegoś się dowiedzieć lub po prostu popisać to pisz do mnie śmiało 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Trela Napisano Sierpień 15, 2017 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2017 (edytowany) 1-najbardziej lubię/kocham Rainbow Dash 2- może być taka odpowiedź wszystkie a poza to kucyk, Lullaby for a Princess - POLISH COVER, to tak średnio Children of the Night Napisy PL "ale miała swoje 5 min", Luna Angel of Darkness MLP FIM PMV + NAPISY PL 3-różne różniaste ale najbardziej z takiego RTS'a to HEROES OF ANNIHILATED EMPIRES Edytowano Sierpień 15, 2017 przez Robert Trela 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Trela Napisano Sierpień 15, 2017 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2017 Oczywiście więcej kucyków lubię, ale no jak się trzymać jednego to Rainbow Dash, to też tyczy gier mam bardzo dużo gier internetowych i na komputerze 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Sierpień 15, 2017 Share Napisano Sierpień 15, 2017 Witaj na forum 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Trela Napisano Sierpień 15, 2017 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2017 Witaj, pytajcie więcej... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aurora Napisano Sierpień 15, 2017 Share Napisano Sierpień 15, 2017 choć my się już znamy to i tak witam cię na forum i mam nadzieję że ci się tu spodoba. Spoiler Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Trela Napisano Sierpień 15, 2017 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2017 Już mi się podoba Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Sierpień 15, 2017 Share Napisano Sierpień 15, 2017 5 minut temu, Robert Trela napisał: Witaj, pytajcie więcej... Chcesz więcej pytań? No problemo - Ulubiony sezon ? - Grałeś w Garry's Moda lub Team Fortress 2 ? - Co myślisz o Starlight Glimmer ? (ja jej nienawidzę XD) - Kiedy zacząłeś oglądać serial ? - Masz jakiś kumplu bronies w realu ? - Czym się interesujesz ? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Trela Napisano Sierpień 15, 2017 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2017 - 4-7 -Grałem w Team Fortress2 - Hmm... Starlight Glimmer, no nie jest "jąkaś miła itd ale też myśle że nie warto jej przekreślać bo co mi się wydaje to ona uratowała Equestrię... -Ok.16 kwietnia 2017 -Mam Przyjaciółkę -Tym co lubię no i kucykami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Trela Napisano Sierpień 15, 2017 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2017 To teraz ja ci zadam pytanie a dlaczego Starlight Glimmer nie na widzisz ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Trela Napisano Sierpień 15, 2017 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2017 Zadajcie pytanka nudzi mi się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Trela Napisano Sierpień 15, 2017 Autor Share Napisano Sierpień 15, 2017 Dobrze a ja chce wiedzieć jak mam nie pisać inaczej? A do pytań to lubię: słuchać muzyki, grać i oglądać filmy, zamierzam być Technikem Ochrony Środowiska, bym wyjechał na porządne wakacje, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Sierpień 16, 2017 Share Napisano Sierpień 16, 2017 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Trela Napisano Sierpień 16, 2017 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2017 Hej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Księżniczka Luna. Napisano Sierpień 16, 2017 Share Napisano Sierpień 16, 2017 Witaj! Osobiście dziś stanę na straży twoich snów! Ps. Spójrz dziś na gwiazdy. Jedna z nich nosić będzie toje imię... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Trela Napisano Sierpień 16, 2017 Autor Share Napisano Sierpień 16, 2017 Cześć bardzo ciebie lubię tą złą i tą dobrą Lunę Ps. Z tą nocą to się trochę spóźniłaś ale Dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 16, 2017 Share Napisano Sierpień 16, 2017 cześć kumplu ile masz lat? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Sierpień 16, 2017 Share Napisano Sierpień 16, 2017 Witam serdecznie, jak tam życie? jakieś fanficki ostatnio czytałeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się