Robert Trela Napisano Sierpień 16, 2017 Share Napisano Sierpień 16, 2017 Może przez nie które osoby(nie będę nazywał "brony" czy ''pegasister'') typu admin,moderator, czy inny, uzna za bezsensowne robienie tematu ale ja nie chce pisać do ileś tam osób po to żeby popisali a zakładam to po to by ktoś chętny zaprzyjaźnił się... Po prostu potrzebuję osób z którymi będę mógł popisać w każdym momencie nie ważne o czym tylko żeby popisać ale nie 5 min typu "cześć, co tam i po rozmowie'' po wejściu na forum poczułem się jak w innym świecie i przez to chce poznać, zaprzyjaźnić się z wieloma osobami bardzo mi na tym zależy a tak pisać do każdego z osobna no trochę by długo to zajeło. A chce jak najszybciej odpowiedzi... 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
666_toczownik_666 Napisano Sierpień 17, 2017 Share Napisano Sierpień 17, 2017 Uuu, widzę, że od pierwszego zdania pełna ofensywa. Ciekawe, co na to Księżniczki Mode i Admine. Do mnie możesz śmiało pisać, ale obecnie jestem na wyjeździe i nie zawsze mam Internet. Nie stawiaj raczej takich wymagań, żeby ktoś był dyspozycyjny całą dobę, bo wszyscy (chyba) mają życie także poza forum. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 17, 2017 Share Napisano Sierpień 17, 2017 Jeśli chcesz pogadać to śmiało pisz na PW. Nie odpowiadam natychmiast. Jestem leniem, prowadzę dział, a do tego siedząc na forum najczęściej piszę jakiegoś fika 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Trela Napisano Sierpień 17, 2017 Autor Share Napisano Sierpień 17, 2017 Okej napiszę do was za chwilkę 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Trela Napisano Sierpień 17, 2017 Autor Share Napisano Sierpień 17, 2017 spoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow_Dash17 Napisano Sierpień 23, 2017 Share Napisano Sierpień 23, 2017 Jak chcesz to ze mną też możesz pogadać 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Princess Napisano Sierpień 23, 2017 Share Napisano Sierpień 23, 2017 Jeśli tylko masz ochotę to zawsze możesz do mnie pisać. Nie obiecuję natychmiastowych odpowiedzi, ale zawsze staram się odpisywać najszybciej jak mogę. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Trela Napisano Sierpień 23, 2017 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2017 Napiszę na pewno Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bremsojn Napisano Sierpień 24, 2017 Share Napisano Sierpień 24, 2017 Możesz że mną pogadać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zeus Napisano Sierpień 29, 2017 Share Napisano Sierpień 29, 2017 pisz do mnie śmiało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemniakford Napisano Sierpień 30, 2017 Share Napisano Sierpień 30, 2017 Możesz do mnie pisać chociażby i teraz Nie obiecuję natychmiastowej odpowiedzi, ale może wyniknąć dłuższa rozmowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się