PonyPegsis Napisano Sierpień 26, 2017 Share Napisano Sierpień 26, 2017 (edytowany) Hej mam pomysł, stwórzmy opowiadanie. Jedna osoba zaczyna druga konczy. Ja zacznę: pewnego dnia w Eqestrii ( nie wiem jak to napisać xc)... Edytowano Sierpień 26, 2017 przez PonyPegsis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crystal Arrow Napisano Sierpień 26, 2017 Share Napisano Sierpień 26, 2017 Pojawił się statek kosmiczny z którego wysiadły cztery kucyki żółty jednorożec brązowy jednorożec i zielony kucyk ziemny oraz klacz przypominająca Twilight tyle że bez skrzydeł. (Polecam przeczytać "Osobliwość" by Zena92) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Sierpień 26, 2017 Share Napisano Sierpień 26, 2017 Hej, mam pomysł - przeniosę to tam gdzie tego miejsce. Czyli do działu z grami, zabawami i innymi tego typu rozrywkami.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PonyPegsis Napisano Sierpień 26, 2017 Autor Share Napisano Sierpień 26, 2017 6 minut temu, Dolar84 napisał: Hej, mam pomysł - przeniosę to tam gdzie tego miejsce. Czyli do działu z grami, zabawami i innymi tego typu rozrywkami.. Dobrze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Sierpień 26, 2017 Share Napisano Sierpień 26, 2017 Przed chwilą, PonyPegsis napisał: Dobrze No to teraz bawcie się dobrze i piszcie sobie w spokoju. A jak będzie już tego więcej to się zgłoście do mnie i zobaczymy czy znajdzie się miejsce w dziale opowiadań na tę pracę wspólną. Od razu mówię, że jeżeli będzie fajna, to nie widzę przeszkód. Let the Chaos begin! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 26, 2017 Share Napisano Sierpień 26, 2017 Do statku podszedł znudzony strażnik, różowy jednorożec z szablą na zadku. Kucyki spojrzały na niego ze zdziwieniem, a ten odparł: - Tak, wiem, jestem różowy. Koloru się nie wybiera - ogier wyciągnął zza pazuchy niewielki notesik, po czym dodał monotonnie. - Tu nie wolno parkować, rezerwat przyrody. Mandacik będzie. Zapraszam na kontrolę trzeźwości, później proszę przestawić pojazd. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się