Cahan Napisano Wrzesień 20, 2017 Share Napisano Wrzesień 20, 2017 (edytowany) Czołem! Mam dla Was świeżutki numer Equestria Times. Wersja dietetyczna, ponieważ jest dość cienki, ale za to bogaty w treść i mam nadzieję, że przypadnie Wam do gustu. Link do numeru: https://issuu.com/equestriatimes/docs/016 Edytowano Październik 25, 2017 przez Cahan 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 21, 2017 Share Napisano Wrzesień 21, 2017 Coś na diecie ta nasza gazetka. Czyżby zatrucie pokarmowe od fandomu? :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Wrzesień 21, 2017 Share Napisano Wrzesień 21, 2017 8 godzin temu, Niklas napisał: Coś na diecie ta nasza gazetka. Czyżby zatrucie pokarmowe od fandomu? :c Nie, to zatrucie po upadku Hejted: Bronies. Którego adminka wreszcie wyrwała banana Za uskutecznianie u ludzi lania jadu na innych, anonomowo Ps: Błąd na końcu celowy. A co do numeru? Może krótki, ale faktycznie, pełno treści Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się