Elefast Napisano Wrzesień 24, 2017 Share Napisano Wrzesień 24, 2017 (edytowany) Hej Ludzie jestem Hubert Ksywka Elefast Moje zainteresowania Furry, Otaku i mlp Hobby modelarstwo, rysowanie Ulubione Gatunki Horror Gore Ulubiona Postać Chrysalic, Lil miss rarity Jak by ktoś chciał tu ejst mój profil na deviant art http://elefast.deviantart.com/ Edytowano Wrzesień 24, 2017 przez Elefast Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość BrainDev Napisano Wrzesień 24, 2017 Share Napisano Wrzesień 24, 2017 Witaj na forum, Elefast ^^ Mam nadzieję, że poznasz tutaj wspaniałych ludzi i że będziesz się świetnie bawił. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Princess Napisano Wrzesień 25, 2017 Share Napisano Wrzesień 25, 2017 Witaj na forum! Miło cię poznać. Jakbyś potrzebował pomocy lub po prostu chciał pogadać to pisz do mnie, odpisuję najszybciej jak mogę. Miłej zabawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
666_toczownik_666 Napisano Wrzesień 25, 2017 Share Napisano Wrzesień 25, 2017 Cześć! Cieszę się, że dołączyłeś. Skoro lubisz rysowanie, to podziel się swoją twórczością w dziale fanartów. Jak trafiłeś do naszej sekty? Baw się dobrze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Wrzesień 25, 2017 Share Napisano Wrzesień 25, 2017 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Wrzesień 25, 2017 Share Napisano Wrzesień 25, 2017 No hej. Mamy nadzieję, że zostaniesz jak najdłużej na forum ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elefast Napisano Wrzesień 25, 2017 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2017 Dziękuje wszystkim za ciepłe przywitanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Wrzesień 25, 2017 Share Napisano Wrzesień 25, 2017 Witaj na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Wrzesień 25, 2017 Share Napisano Wrzesień 25, 2017 No czeeeeeeeeść....znaczy witaj na forum :D, furry też zacząłem lubić, ale więcej byśmy jednak o modelarstwie pogadali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się