KaSzTaNeK Napisano Październik 11, 2017 Share Napisano Październik 11, 2017 Siemanko jestem bardzo nietypowym człowiekiem w mojej szkole. Otóż interesuje sie serialem MLP FiM. Mam w klasie jednego broniaka z którym zawsse gadam bo nie mam z kim. A teraz o mnie. Jestem Miłosz mam 12 lat i mieszkam w krakowie. Moje zainteresowania to pisanie, grafika komputerowa oraz programowanie ( i kucyki ). Mój osobisty OC jest w fazie tworzenia i mam pytanie. Czy moge mieć OC klacz jak jestem chłopakiem czy bedzie to dziwne? XD Miło mi was poznać kochani 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Październik 11, 2017 Share Napisano Październik 11, 2017 (edytowany) elo, z tego co wiem nie będzie to dziwne. Edytowano Październik 11, 2017 przez darkblodpony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Październik 11, 2017 Share Napisano Październik 11, 2017 Witaj w stadzie Mam nadzieję że ci się tutaj spodoba i znajdziesz tu coś dla siebie Jak byś chciał się czegoś dowiedzieć o coś spytać lub po prostu pogadać to pisz do mnie śmiało A odpowiadając na twoje pytanie: Tak możesz mieć OC klacz i nie będzie to niczym dziwnym Ja również posiadam OC klacz a jestem facetem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemniakford Napisano Październik 11, 2017 Share Napisano Październik 11, 2017 Haj! Witaj, witaj, pozdrawiam! 8 godzin spóźnienia na powitanie, mało... meh. Można mieć OC klacz. To nie dziwne xd. No cóż, pozdrawiam. I jeszcze raz witaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz15 Napisano Październik 11, 2017 Share Napisano Październik 11, 2017 Witaj na forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 11, 2017 Share Napisano Październik 11, 2017 Hejka Nie będzie to dziwne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts