BiP Napisano Październik 15, 2017 Share Napisano Październik 15, 2017 Witam, z okazji zbliżającego się Halloween, macie okazję napisać opowiadania z udziałem Znaczkowej Ligii. Opowiadanie musi zawierać minimum jedną członkinię Znaczkowej Ligii, a zatem także Babs i Gabby mogą być. Fabuła musi być powiązana z Nocą Koszmarów. Długość opowiadania, według uznania autora. Termin oddawania prac, do Pierwszego Listopada. Zapraszamy 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 16, 2017 Share Napisano Październik 16, 2017 Skoro już nie jestem opiekunem to mogę wziąć udział. Mam tylko nadzieję, że z pomysłu coś będzie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Listopad 1, 2017 Share Napisano Listopad 1, 2017 Cóż... zwykle takich rzeczy nie piszę, no ale dziś zrobię wyjątek. Napisałem opowiadanie, jednak przez złą organizację czasu, zdarzenia losowe i kilkukrotne zmiany koncepcji nie wyrobię się z tym, aby doprowadzić tekst do jakiegokolwiek poziomu. Mógłbym wrzucić to co stworzyłem, ale nie chcę, aby czytającym krwawiły oczy. Może następnym razem będzie lepiej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 1, 2017 Autor Share Napisano Listopad 1, 2017 Możesz po czasie dostarczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts