Flutteryay Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Aaa... meh to jak nie trzeba sie zapisywać to ja sie jednak nie zapisuje... chyba że będę maskotką NLR i będę Yay'ować x3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Jak coś nie pasuje, daję swego skina i adminuję jako Frozen Dust :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syskiev Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Cygnus towarzyszu! Nadarzyła się wspaniała okazja by razem doprowadzić nasz piękny serwer ku wspaniałej wizji ZSRE. Korzystając z zamieszania i wojny zbuntujemy masy robotnicze (prostych budowniczych) i razem z nimi obalimy księżniczki i tych terrorystów Discorda. Cała władza w ręce ludu (czyli moje) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Podsumowujac... Mamy silne NLR, slabe SE, terrorystow Discorda i ZSRE... Ciekawie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 I maskotke Flutterkę *nyoro~n* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cygnus Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Czyli jako że Solarni to prawowita władza dostają diax seta i złote jabłka. NLR jako rebelianci drewniane miecze i zbroje ze skóry, terroryści łuki, a rewolucjoniści sierpy, bo nie ma młotów. Enjoy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Czyli jako że Solarni to prawowita władza dostają diax seta i złote jabłka. NLR jako rebelianci drewniane miecze i zbroje ze skóry, terroryści łuki, a rewolucjoniści sierpy, bo nie ma młotów. Enjoy. Młoty dodam w 2.2. Kidding. Not. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Żelazko Napisano Wrzesień 2, 2012 Share Napisano Wrzesień 2, 2012 Czyli jako że Solarni to prawowita władza dostają diax seta i złote jabłka. NLR jako rebelianci drewniane miecze i zbroje ze skóry, terroryści łuki, a rewolucjoniści sierpy, bo nie ma młotów. Enjoy. Dobra Dobra stop... każdy ma to na co uzbiera czyli jak na tą chwile masz diaxowy set to masz diaxowy set, jak masz "KOBLA to masz KOBLA" itd. no może trochę więcej będzie emocji jak stracisz to co najcenniejsze na serwie , nie ma takiego czegoś że dana frakcja dostaje to na co "zasługuje" albo po równo albo to co mamy na tą chwile. Młoty dodam w 2.2. Kidding. Not. Błagam dude zwolnijmy trochę z updata' serwa (przynajmniej modyfikacje bo nie jestem wstanie tego ogarnąć za 2 dni przyjdę a tu chaos ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asie Napisano Wrzesień 3, 2012 Share Napisano Wrzesień 3, 2012 Dobra Dobra stop... każdy ma to na co uzbiera czyli jak na tą chwile masz diaxowy set to masz diaxowy set, jak masz "KOBLA to masz KOBLA" itd. no może trochę więcej będzie emocji jak stracisz to co najcenniejsze na serwie , nie ma takiego czegoś że dana frakcja dostaje to na co "zasługuje" albo po równo albo to co mamy na tą chwile. Błagam dude zwolnijmy trochę z updata' serwa (przynajmniej modyfikacje bo nie jestem wstanie tego ogarnąć za 2 dni przyjdę a tu chaos ) Nastepny update jest planowany na 9 lub 15 wrzesnia. Wiec spokojnie. Jak znam siebie dobrze (a znam siebie dobrze) to na dziewiatego sie nie wyrobie. Mozecie wiec spac spokojnie. A wiekszosc modyfikacji dodawanych od teraz bedzie naszych wlasnych i dodawalo tylko troche rzeczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaZwiezda Napisano Wrzesień 5, 2012 Share Napisano Wrzesień 5, 2012 JaZwiezda ( Ogniomistrz Artylerii Księżyca (rzucający kamieniami) melduje się ) Jak na razie nie mam MC ani za dużo czasu, w końcu chodzę do szkoły i mam lekkie przygotowania do ślubowania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Wrzesień 7, 2012 Share Napisano Wrzesień 7, 2012 To może być ciekawe i ta chwila gdy Twi musi podjąć decyzje Księżniczka Celestia czy przyjaciółki... Ale jazda!!!! to będzie zaje... (Tylko kiedy to będzie? XD) Jeszcze Spike przeciwko niej XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fruktus Napisano Wrzesień 8, 2012 Share Napisano Wrzesień 8, 2012 fruktus, Kapitan Jej Królewskiej Mości Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bakteria Napisano Wrzesień 10, 2012 Share Napisano Wrzesień 10, 2012 krakospl -prosty robotnik dojdę do tego kto mnie pierwszy zaciągnie do siebie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papasmerf12000 Napisano Wrzesień 26, 2012 Share Napisano Wrzesień 26, 2012 Ale jakie składy wynik jak na razie jest przesądzony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Wrzesień 27, 2012 Share Napisano Wrzesień 27, 2012 Nikt nie idzie do Solarnych ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ganz Napisano Wrzesień 27, 2012 Share Napisano Wrzesień 27, 2012 Nikt nie idzie do Solarnych ;_; Wcale się nie dziwię Gandezz - gwardzista, osobisty ochroniarz Luny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts