Cahan Napisano Październik 25, 2017 Share Napisano Październik 25, 2017 Czołem, czytelnicy! Co prawda znowu mieliśmy niewielki poślizg, ale jednak udało nam się wydać numer jeszcze w październiku. Jesienne Equestria Times, to przede wszystkim recenzje odcinków, kucykowego filmu oraz fanfików, wywiad ze znanym i lubianym autorem "Wiedźmy", czyli Zodiakiem oraz kolejny artykuł o rysowaniu. Zapraszam do czytania! Link do numeru: https://issuu.com/equestriatimes/docs/017 Cahuń 8 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Październik 25, 2017 Share Napisano Październik 25, 2017 Gazetka żyje! I czy ja widzę brak Dolara w redakcji? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Październik 25, 2017 Autor Share Napisano Październik 25, 2017 Dolara nie ma tak jakoś już od 3 numerów. Wiedzielibyście, gdybyście czasem czytali wstępniaki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
666_toczownik_666 Napisano Październik 29, 2017 Share Napisano Październik 29, 2017 Dnia 2017-10-25 o 19:32, Cahan napisał: Dolara nie ma tak jakoś już od 3 numerów. Wiedzielibyście, gdybyście czasem czytali wstępniaki Ja czytam. Nie szkaluj. Co więcej, obok pewnego dziennika (nie chcę robić kupoburzy) jest to jedyna gazeta, którą w ogóle czytam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się