Lonley Shadow Napisano Listopad 5, 2017 Share Napisano Listopad 5, 2017 (edytowany) To jest mój pierwszy fanfik i staram się jak najbardziej, żeby nie było aż tyle błędów. Miłego czytania i dużej dawki cierpliwości Nie Bohaterowie Historia opowiada nam najczęściej o bohaterach, którzy dzięki swym bohaterskim czynom ratują świat. Jednakże ta historia nie jest o takim bohaterze, lecz o zwykłym przemytniku, który obiecał dbać o małego pegaza i wykonać misje, inaczej zginie, a wraz z nim jego towarzysze. Prolog Rozdział I Rozdział II Rozdział III Rozdział IV Rozdział V Rozdział VI Rozdział VII Rozdział VIII Rozdział IX Edytowano Marzec 4, 2018 przez Lonley Shadow 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Princess Napisano Listopad 5, 2017 Share Napisano Listopad 5, 2017 Jak na pierwszy fanfick jest całkiem nie źle. Faktycznie jest tam trochę błędów, ale każdemu się zdarza. Ogólnie ciekawa i wciągająca fabuła. Nie zły pomysł na opowiadanie. Czekam na dalsze rozdziały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemniakford Napisano Listopad 5, 2017 Share Napisano Listopad 5, 2017 Przybyłem, zobaczyłem, przeczytałem to co na razie jest. Ciekawie się zapowiada. 6 godzin temu, Lonley Shadow napisał: Historia opowiada nam najczęściej o bohaterach, którzy dzięki swym bohaterskim czynom. którzy dzięki swym bohaterskim czynom... ale co? Mniejsza. Dodam, żebyś jak skończył, dał wszystkie rozdziały w jeden plik, ponieważ czasem chce się pobrać jakiś fanhyc, a pobieranie paru rozdziałów z różnych plików, nie jest zbyt ciekawe. Do samego fanhyca: Spoiler Serio, zaraza? No, chociaż dość ciekawie zrealizowana, nie spotkałem się jeszcze z taką. Przemytnicy, rewolwery, ochroniarze, żołnierze... co jeszcze? Dzikie węże? xd Kartki... meh. Mam nadzieje, że inne niż mam na myśli. Mogę się jeszcze przyczepić ciastek, bo głodny jestem :-/ . Ortografii, interpunkcji i innych tego typu bzdetów się nie czepiam, bo nie zauważyłem rażących błędów i sam lepszy najpewniej nie jestem. Jeszcze napiszę, że troszeczkę za krótkie te rozdziały dla mnie xd. Ocena.. się zobaczy, jak skończysz, powodzenia. Na ten czas takie 6+/10, czyli schab wieprzowy z piersi kurczaka z sosem własnym. Pozdrawiam, Ziemniak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lonley Shadow Napisano Listopad 5, 2017 Autor Share Napisano Listopad 5, 2017 Dzięki za radę oraz ocenę. (Choć szczerze sam był dał sobie niższą, jakieś -4/10) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Rev_ Napisano Listopad 5, 2017 Share Napisano Listopad 5, 2017 Cóż, spodobało mi się. Mimo kilku błędów czyta się dobrze. Co do fabuły wciąż jest wiele niewiadomych. Na przykład, czym jest ta zaraza. Chociaż ma wiele wspólnego z tą z The Last of Us. Grzyby i takie tam. 8/10 na zachętę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lonley Shadow Napisano Listopad 5, 2017 Autor Share Napisano Listopad 5, 2017 Dzięki. Ogulnie wzoruje się trochę na The Last of Us. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lonley Shadow Napisano Listopad 12, 2017 Autor Share Napisano Listopad 12, 2017 Rozdział III 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lonley Shadow Napisano Listopad 18, 2017 Autor Share Napisano Listopad 18, 2017 Rozdział IV 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lonley Shadow Napisano Grudzień 3, 2017 Autor Share Napisano Grudzień 3, 2017 Rozdział V 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lonley Shadow Napisano Grudzień 9, 2017 Autor Share Napisano Grudzień 9, 2017 Rozdział VI 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lonley Shadow Napisano Grudzień 24, 2017 Autor Share Napisano Grudzień 24, 2017 Życzę wam Wesołych Świąt Rozdział VII 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lonley Shadow Napisano Styczeń 13, 2018 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2018 (edytowany) Rozdział VIII Edytowano Styczeń 13, 2018 przez Lonley Shadow 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lonley Shadow Napisano Marzec 4, 2018 Autor Share Napisano Marzec 4, 2018 Po długim czasie wstawiam kolejny rozdział, sorki, ale miałem kryzys pisarski Rozdział IX 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się