Nepaxor Napisano Luty 24, 2018 Share Napisano Luty 24, 2018 Witam, rysować zacząłem w 2012, ale niezbyt często to robię, może kilka razy w roku. Jedne z ostatnich rysunków z Luną i Fluttershy: Spoiler Wiem, że jest w nich wile rzeczy które można było by poprawić. Nie wiem co więcej miałbym tu napisać. 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 24, 2018 Share Napisano Luty 24, 2018 creepy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bertram Quist Napisano Luty 24, 2018 Share Napisano Luty 24, 2018 Bardzo ładne prace. Szczerze nie wiem w czym to robisz ale gdybyś w następnych pracach spróbował zrobić bardziej zaokrąglone pyszczki to byłoby super Ogólnie dobrze dobrane tła i naprawdę ciekawie zrobione grzywy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Silver Cheese Napisano Luty 24, 2018 Share Napisano Luty 24, 2018 Idziesz w dobrą stronę, ale głowy kuców są zaokrąglone, są w sumie kulą, co jest oczywiście sprzecznością. Nie ma głębi tam, co skutkuje efektem jaki ma Luna w 1 arcie. Pokombinuj z rysowanie kształtów, ale przede wszystkim jak i gdzie trójwymiar powinien działać, bo niestety, ale głowy cierpią najbardziej w tym wszystkim. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nepaxor Napisano Luty 26, 2018 Autor Share Napisano Luty 26, 2018 Dzięki za komentarze. Następnym razem postaram się skupić nad kształtem głowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się