Nepaxor Posted February 24, 2018 Share Posted February 24, 2018 Witam, rysować zacząłem w 2012, ale niezbyt często to robię, może kilka razy w roku. Jedne z ostatnich rysunków z Luną i Fluttershy: Spoiler Wiem, że jest w nich wile rzeczy które można było by poprawić. Nie wiem co więcej miałbym tu napisać. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 24, 2018 Share Posted February 24, 2018 creepy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bertram Quist Posted February 24, 2018 Share Posted February 24, 2018 Bardzo ładne prace. Szczerze nie wiem w czym to robisz ale gdybyś w następnych pracach spróbował zrobić bardziej zaokrąglone pyszczki to byłoby super Ogólnie dobrze dobrane tła i naprawdę ciekawie zrobione grzywy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Silver Cheese Posted February 24, 2018 Share Posted February 24, 2018 Idziesz w dobrą stronę, ale głowy kuców są zaokrąglone, są w sumie kulą, co jest oczywiście sprzecznością. Nie ma głębi tam, co skutkuje efektem jaki ma Luna w 1 arcie. Pokombinuj z rysowanie kształtów, ale przede wszystkim jak i gdzie trójwymiar powinien działać, bo niestety, ale głowy cierpią najbardziej w tym wszystkim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nepaxor Posted February 26, 2018 Author Share Posted February 26, 2018 Dzięki za komentarze. Następnym razem postaram się skupić nad kształtem głowy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts