SneakySanke Napisano Luty 24, 2018 Share Napisano Luty 24, 2018 (edytowany) Tak jak w tytule...cześć. Wspomniałam już w swoim poście z OC, że wolę wpierw przywitać się swoją postacią, no ale przyszedł myślę czas aby napisać kilka słów o sobie. Kiedyś siedziałam na tym forum dość namiętnie, ale było to dawno i raczej w jego początkowych fazach powstawania.Widzę, że od tego czasu forum mocno się rozbudowało. W każdym razie, przybyłam tu żeby sprawdzić jak sie sprawy mają w fandomie, oraz żeby trochę odpocząć od chaosu który dzieje się na pewnym niekucykowym forum na którym moderuję. Na tę chwilę mam 17 (w sumie w kwietniu 18 lat), interesuję si,ę rysunkiem/digital artem, szyciem, pisaniem i w sumie całą masą różnych rzeczy które jakoś nie chcą mi teraz przyjść do głowy. Nigdy nie byłam dobra we wstępach więc oto jestem XD Edytowano Luty 24, 2018 przez SneakySanke Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Luty 24, 2018 Share Napisano Luty 24, 2018 No elo. Tylko się nie zgub Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakubas18 Napisano Luty 24, 2018 Share Napisano Luty 24, 2018 Siemka i czuj się jak u siebie w domu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Luty 24, 2018 Share Napisano Luty 24, 2018 Witaj na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 24, 2018 Share Napisano Luty 24, 2018 Witam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barrfind V. Napisano Luty 25, 2018 Share Napisano Luty 25, 2018 Elo elo, trzy dwa zero. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się