Cahan Napisano Luty 28, 2018 Share Napisano Luty 28, 2018 Czołem, pierożki! Luty to miesiąc, w którym mamy zimę i walentynki, więc staraliśmy się dostosować nasz numer do tych okoliczności. Oprócz tego przygotowaliśmy dla Was recenzje fanfików, a także gry "Tyranny" oraz wspaniałego serialu jakim jest "Korona Królów". Znajdziecie tu również artykuł o fandomie i tekst o rysowaniu. Tym razem nie będzie wywiadu, ale spokojnie, na pewno jakiś trafi do Was za miesiąc. Link do numeru: https://issuu.com/equestriatimes/docs/021 8 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Luty 28, 2018 Share Napisano Luty 28, 2018 Dwa artykuły z rzędu, ten o Miłości i o rysowaniu, mają ten sam podtytuł "A prawdziwe życie". Wydaje się, że tylko ten pierwszy był zamierzony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MGR Dash Napisano Marzec 2, 2018 Share Napisano Marzec 2, 2018 Od nie dawna zacząłem śledzić ten magazyn i jest konkret dowiaduję się wielu ciekawych rzeczy których nie zawsze jestem w stanie się dowiedzieć od przyjaciół a w fandomie jestem jeszcze nie tak długo . I jeszcze teraz ten artykuł o jednym z najlepszych trunków tak na dobry początek weekendu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się