Jump to content

Mapa Minecraft - Świat survival JayJay'a

Jakubas18
 Share

Recommended Posts

11 minut temu, Jakubas18 napisał:

Udostępniam wam mapę ze światem Minecrafta naszego polskego Let's Player'a JayJay'a.:twiblush: Grana ona była kiedy Minecraft miał wersję Alpha.:aj5:

Nie mów jest mapa. 

Kto o jayjayu jeszcze pamięta?

A mapa pewnie z jednego z jego odcinków chyba w 10 udostępnił mapę.

Mówisz o mapie z 1 sezonu tak?

Edited by Guest

Oglądało się jokera ahh...... wspomnienia wracają od niego się zaczęło grać w minecrafta ale te czasy nie wrócą te czasy były lepsze od tych.

Edited by Guest

7 minut temu, Keks napisał:

Oglądało się jokera ahh...... wspomnienia wracają od niego się zaczęło grać w minecrafta ale te czasy nie wrócą te czasy były lepsze od tych.

No, to prawda były lepsze i najbardziej też był odcinek "Tańczący z creeperami" albo "Spontaniczna eksploracja z rana jak śmietana!":lol:

Dla mnie najlepszym odcinkiem był "Dach nad głową musi być" oraz  "Z archiwum X" jayjay był najlepszym youtuberem i cały czas zdarzy mi się go obejrzeć jak mi się nudzi ale można go też nazwać pierwszym bronytuberem 

w końcu live z okazji 100.000 widzów, ja nie oglądałem i o tym, że joker był bronym sam dowidziałem się dopiero jak ja zostałem bronym.

Zgadzam się,  wolę starsze wersje minecrafta one miały takie coś w sobie, że chciało się grać a nie te nowe przepełnione głupotami i ułatwiające grę na potęgę.

53 minuty temu, Keks napisał:

Zgadzam się,  wolę starsze wersje minecrafta one miały takie coś w sobie, że chciało się grać a nie te nowe przepełnione głupotami i ułatwiające grę na potęgę.

Ja też się zgadzam, więcej otwartego terenu było i mniej drzew tylko łóżka było brak.:twilight2:

5 minut temu, Rapid napisał:

JJ to był człowiek...

To nie był człowiek to był gość najlepszy jakiego z youtuba znałem, oglądało się jego filmy godzinami i słuchało tych jego komentarzy ahh....... wspomnienia.

2 minuty temu, Keks napisał:

To nie był człowiek to był gość najlepszy jakiego z youtuba znałem, oglądało się jego filmy godzinami i słuchało tych jego komentarzy ahh....... wspomnienia.

No takich już nie będzie.

Edited by Rapid

Pamiętam jak pod koniec podstawówki i na początku gimnazjum wracało się ze szkoły pograć z kolegami w Minecrafta i obejrzeć potem JJaya. To były fajne czasy, zwłaszcza, że wtedy zainteresowałem się rodzącym dopiero fandomem i bardzo mi ich brakuje, ale czasu nie cofniemy.

• Like 1

Szkoda, że czasu już nie cofniemy, a może ma ktoś z tutaj obecnych numer do Starlight bo chętnie się cofnę do tych lat:D