FreeFraQ Napisano Maj 3, 2012 Autor Share Napisano Maj 3, 2012 Next. Lecim dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Maj 3, 2012 Share Napisano Maj 3, 2012 "Can eat these muffins?" nawet na Drawfriendzie widziałem ostatnio :3. Nowy styl bardzo mi się podoba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Maj 8, 2012 Autor Share Napisano Maj 8, 2012 Mała aktualizacja... < ta ksiązka o ile można to tak nazwac do poprawy> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Maj 9, 2012 Share Napisano Maj 9, 2012 Moim zdaniem rysujesz za grube kopyta ^.^ Tak to jest oki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Maj 11, 2012 Autor Share Napisano Maj 11, 2012 Taki styl Yay. Ro- ro rysuje patyczaki foxinshadow inaczej ja też inaczej Apropo Next Something new.< jako że znalazłem robotę... to pewnie jutro skończę> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Maj 11, 2012 Share Napisano Maj 11, 2012 Czy tam nie powinno być "you look cute", bez tego s? Podoba mi się pomysł z Ahri, jestem ciekawa jak wyjdzie ;> Tylko popraw jej prawą, tylną nogę bo dziwnie wygląda. I co jest na cutiemarku tak btw? ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Maj 11, 2012 Share Napisano Maj 11, 2012 Ten ostatni wygląda ciekawie :3, czekam na wersję skończoną xD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Maj 11, 2012 Share Napisano Maj 11, 2012 Post o 21:54 kucyk na chmurce pieprzona perfekcja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Maj 12, 2012 Autor Share Napisano Maj 12, 2012 Z testowego streama. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herbatnik Napisano Maj 12, 2012 Share Napisano Maj 12, 2012 Świetne prace z ostatnich najbardziej podobają mi się ten z postu #431 (z fryzurą pinkie jej do twarzy ) oraz prace z postu #439 pomysł z skucykowaną Ahri pozytywnie do mnie przemawia i na razie wygląda extra czekam na skończoną prace. Aha i tak btw z tego co widzę jej cutiemark nawiązuje do jednej z jej umiejętności też ciekawy pomysł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Maj 15, 2012 Autor Share Napisano Maj 15, 2012 silly me zapomniałem wstawić. szkic zrobiony na streamie Wiec tak na streamie się zbyt bardzo stresuje i nie wychodzi tak jak chciałem wiec lepiej będzie jak bd robił na spokojnie... Narysowałem od nowa na spokojnie to ze wczorajszego strima.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Maj 15, 2012 Share Napisano Maj 15, 2012 A co z Ahri? D: Tak fajnie się zapowiada... dałeś mi inspirację do narysowania Pony Lulu, za którą chyba zaraz się zabiorę... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Maj 20, 2012 Autor Share Napisano Maj 20, 2012 Odkopujemy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Maj 20, 2012 Share Napisano Maj 20, 2012 Słodkość tych artów roz******* mi mózg ^^ .... świetnie Ci wyszły .... Sorry ale muszę ... .... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Rządzisz* Prace* Też* Spróbuje* Narysować* Wynik:5/10 błędów Ale piękny spamowy post xP A tak poważnie masz talent, by wszystko od kreski, przez proporcje, po koncepcję są świetne. Zwłaszcza ten czarno-biały rysunek z dwoma siostrami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Maj 22, 2012 Autor Share Napisano Maj 22, 2012 Refresz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrFreeze Napisano Maj 22, 2012 Share Napisano Maj 22, 2012 Heh ... w kolorze bez wątpienia wygląda lepiej ...Odnośnie trzeciego arta ... .... !!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Maj 24, 2012 Autor Share Napisano Maj 24, 2012 Refresz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Maj 24, 2012 Share Napisano Maj 24, 2012 Wydaje mi się, czy w kolorze wstawiłeś tą gorszą wersję? Oczywiście arty fajne! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Maj 25, 2012 Autor Share Napisano Maj 25, 2012 Dobra Fix tego lewego oka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Maj 25, 2012 Share Napisano Maj 25, 2012 Wziąłeś oczko pod uwagę 9,4/10 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Maj 25, 2012 Autor Share Napisano Maj 25, 2012 Nudziło mi sie wiec wziełem requesta od jakieś użytkowniczki Devianta< skorzystałem z okazji> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Maj 25, 2012 Share Napisano Maj 25, 2012 A art z Ahri to co? lis Pies? Masz dokończyć, Queen of cutness Ci rozkazuje :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Maj 25, 2012 Autor Share Napisano Maj 25, 2012 Tylko King of spam może mi rozkazywać. A nie sory... przecież ja mam najwięcej xD skończyłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Maj 25, 2012 Share Napisano Maj 25, 2012 Pff... Średnią postów biję cię na głowę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts