FreeFraQ Napisano Lipiec 3, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 3, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Lipiec 10, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 10, 2013 Sprawdzałem czy moge coś narysować w 30 minut. <rysunek na 30 minute art challenge> i widac że moge. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 Oj chyba z anatomią u kucyków z Tobą kiepsko? Ona siedzi czy stoi skoro z tyłu dorysowałaś brzuch, zadek? Nie chodzi o to, że się czepiam, ale to troszkę dziwnie wygląda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 Pierw trzeba rozpoznać komponety ciałaa potem pisać Skoro kucyk siedzi, to co to jest? Brzuch, tylna część ciała? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SonicPegasus Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 "Skoro kucyk siedzi, to co to jest? Brzuch, tylna część ciała?" Skrzydla? -_-..? Jakim wacławem Siedzącemu kucowi według ciebie powinno widać Tyłek ? Brzuch jest raczej umiejscowiony pośrodku ciała nie? a tyłek na dole. Ziom, jak ty się spinasz! Nikt przecież Cię nie obraża, zadawane są tylko pytania. Ja też uważam, że to wygląda dziwnie, bo te skrzydła mają zbyt mało szczegółów, żeby od razu się skapnąć. Nie jesteś mistrzem, więc twój sarkazm nie jest na miejscu. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Lipiec 13, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 13, 2013 Dziekuje za kongrety. masz wirtualne piwo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Lipiec 18, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 18, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Sierpień 1, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 1, 2013 (edytowany) or this. Edytowano Sierpień 1, 2013 przez FreeFraQ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Sierpień 3, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 3, 2013 30 min art challenge<25 min aktualnie> http://freefracornerofsillyness.tumblr.com/post/57242209794/today-30-min-art-challenge-asian-time-have-a Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Sierpień 7, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 7, 2013 (edytowany) books lol. i ta cos zepsułem z jej fryzem xD ale co ja moge w 15 minut... czy 20... Edytowano Sierpień 7, 2013 przez FreeFraQ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Sierpień 9, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomii Napisano Sierpień 18, 2013 Share Napisano Sierpień 18, 2013 Masz świetny styl :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Wrzesień 2, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2013 (edytowany) uhm... dzieki. Edytowano Wrzesień 2, 2013 przez FreeFraQ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Wrzesień 8, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 8, 2013 (edytowany) dzieki dżemuś ;P dunno.. Edytowano Wrzesień 8, 2013 przez FreeFraQ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Wrzesień 12, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Wrzesień 24, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Wrzesień 24, 2013 Share Napisano Wrzesień 24, 2013 Jaram się Twoimi rysunkami FFQ, szczególnie Yargol approves Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Wrzesień 25, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 25, 2013 Thanks ^^ ^ je własną wstązke. ( don't ask why ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SonicPegasus Napisano Wrzesień 26, 2013 Share Napisano Wrzesień 26, 2013 Proponuję postawić sobie poprzeczkę nieco wyżej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Wrzesień 27, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2013 (edytowany) ?? xD taki mam styl ziomuś, i taki mi sie podoba. Czemu mam coś zmieniać jesli mi sie podoba teraz? xD But, okay what do you mean hm? Edytowano Wrzesień 27, 2013 przez FreeFraQ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Wrzesień 27, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SonicPegasus Napisano Wrzesień 28, 2013 Share Napisano Wrzesień 28, 2013 ?? xD taki mam styl ziomuś, i taki mi sie podoba. Czemu mam coś zmieniać jesli mi sie podoba teraz? xD But, okay what do you mean hm? Cóż, skoro wystawiasz to na widok publiczny, to znaczy, że liczysz na pochwały i uznanie wśród innych użytkowników sieci. Moja opinia jest taka, że to co robisz już jest nudne. Twoje prace różnią się tylko praktycznie tylko kolorem, dlatego myślę, że gdybyś spróbował sprostać jakiemuś większemu wyzwaniu niż tylko szybkie jedno-godzinne obrazki to byś zdobył większe uznanie. Jednakże jeśli uważasz, że tylko na tyle cię stać i nie chcesz się doskonalić ale sprawia ci to frajdę, to zignoruj to co teraz napisałem. Naprawdę chciałbym, żebyś stworzył coś, od czego opadnie mi szczena z wrażenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Wrzesień 29, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 29, 2013 (edytowany) Cóż, skoro wystawiasz to na widok publiczny, to znaczy, że liczysz na pochwały i uznanie wśród innych użytkowników sieci. Moja opinia jest taka, że to co robisz już jest nudne. Twoje prace różnią się tylko praktycznie tylko kolorem, dlatego myślę, że gdybyś spróbował sprostać jakiemuś większemu wyzwaniu niż tylko szybkie jedno-godzinne obrazki to byś zdobył większe uznanie. Jednakże jeśli uważasz, że tylko na tyle cię stać i nie chcesz się doskonalić ale sprawia ci to frajdę, to zignoruj to co teraz napisałem. Naprawdę chciałbym, żebyś stworzył coś, od czego opadnie mi szczena z wrażenia. "Zdefiniuj słowo "nudne" Bo ty chyba nie widziałeś Nudnych artów naprawde, z tą samą pozą, tylko edytowanymi postaciami które Naprawde róznią sie tylko colorem :> ALe do rzeczy. Ależ oczywiscie, ponieważ w ogóle sie nie polepszylem od tych 2 tygodni. Nie dodałem przez experyment lepszej glebi w oczach< lepszych oczów> Ani lepszych cieni oraz detali też przez experyment. Co jak widać nie zauważasz, no cóż. Niech tak bedzie. Jeszcze podam Przykłady. Stare Nowe Milego nie dostrzegania, szczegółów i ulepszen których dokonuje artysta po cieżkiej pracy i experymentach. Oh and by the way. Robienie pod komerche przynosi sam stress i nerwy, wiec twój punkt widzenia jest... z leksza wadliwy... (aha i niewiedziałem ż jestem taki super duper szybki by wykonać cały rysunek w godzine.) , jakbyś był na moich streamach<które robie czasami> byś wiedział że średnio moje rysunki zajmują od 2 do 3 czasami 5 czy 8 godzin. <A i jesli byś chciał zasugerowac ze moj styl nie jest "warty" commisiowania odrazu powiem że... i zarabiałem już nie raz na moich rysunkach(10$-15$ full detal), wiec Yeah its your opinion men.:3 > Żeby nie było... jestem spokojny kiedy to pisze. Edytowano Wrzesień 29, 2013 przez FreeFraQ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SonicPegasus Napisano Wrzesień 30, 2013 Share Napisano Wrzesień 30, 2013 (edytowany) Jedyny szczegół jaki zauważyłem, to to, że jedne prace są mniej rozmyte inne bardziej. Nadal nie opada mi szczena z wrażenia. Cieszę się, że jest grono osób lubiących twoje prace, ale są też tacy, na których nie robisz wrażenia swoją twórczością. Nadal uważam że stać Cię na więcej, ale czy ty tak uważasz? Puki co mam wrażenie, że uważasz się za mistrza, który nie przyjmuje do wiadomości żadnych uwag innych, nie zapominaj, ze to czy jesteś w czymś mistrzem oceniają inni. Nie, komercja to nie to samo co potrzeba uznania społeczeństwa i samorealizacji. Następnym razem odezwę się jak czymś mnie zaskoczysz. Peace yo! Edytowano Wrzesień 30, 2013 przez SonicPegasus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SonicPegasus Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 Póki* Słuszna uwaga Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts