FreeFraQ Napisano Listopad 4, 2012 Autor Share Napisano Listopad 4, 2012 "Na jakim programie są zrobione?" Paint tool sai. Plus panel graficzny wacom bamboo pen. ^ Jak tyś tego muffina znalazła!? I dunno Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Listopad 5, 2012 Autor Share Napisano Listopad 5, 2012 coś głupiego... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Listopad 8, 2012 Share Napisano Listopad 8, 2012 Derpy na mufince jest extra Tylko czemu taka smutna skoro tyle szczęścia ją spotkało :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Listopad 8, 2012 Autor Share Napisano Listopad 8, 2012 ^ dla 30 minutes art chalenge. < na szybkiego to takie meh... randomowe pomysły i na szybko> A to... wipek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Listopad 9, 2012 Autor Share Napisano Listopad 9, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Listopad 11, 2012 Autor Share Napisano Listopad 11, 2012 Nie moje. Ale to ukazuje moje całe "życie" artystyczne. Na polski na początku jesteś hejcony bo nic nie umiesz jesteś noobem możesz wypier***ać Ale jeśli weźmiesz sie w garść i nie przestaniesz robic tego co chcesz z latami ktoś cie zauważy. Ty nie bedziesz jak inni i bedziesz miły. A potem hejterzy Bedą cie "hejtować" bo jak postujesz Smutny dziennik jesteś kur**ą atencyjną Jeśli walczysz jesteś debi**m osiłkiem. Jesli nie robisz Free Requestów jesteś Chciwą swinią. plus bedą twierdzić że ty nie umiesz rysować/myślisz ze jesteś lepszy od nich bo jesteś "Sławny" Artysci nie są problemem< ci zadufani w sobie> To Lud nim jest. < który sam wydaje wyroki> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Listopad 14, 2012 Autor Share Napisano Listopad 14, 2012 "podpisik ten mały w lewym dolnym rogu" "tak ona jest w ciązy" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Listopad 14, 2012 Autor Share Napisano Listopad 14, 2012 Dziekuje Dżemuśiu zawsze jakieś problemy mam z angielskim A co do komiksu Własnie dlatego to go dałem Bo on jest dla wszystkich rysujących tutaj. Trenujcie bo Praktyka czyni mistrza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Listopad 15, 2012 Autor Share Napisano Listopad 15, 2012 skonczony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Listopad 16, 2012 Share Napisano Listopad 16, 2012 podobają mi się te animacje, jak w sumie cała reszta prac mimo, że rzadko coś komentuje w każdym razie FriFraczku wiesz, że uwielbiam twoje prace Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Listopad 16, 2012 Autor Share Napisano Listopad 16, 2012 Jakis nowy desing do stanu ciązowego xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Listopad 17, 2012 Share Napisano Listopad 17, 2012 Takie jedno pytanie: Czy ten Frost to ten sam Frost którego kiedyś miałam w sesji wraz z Fire Wind? (Ta musiałam zajrzeć do archiwum sesji bo imienia nie pamiętałam) Imię, Cutie mark .-. Poza tym tak patrzyłam na Twoje rysunki z pierwszej strony i... wow. Nie dość że wow na widok postów EmoTacoZa i Edzia, który też się wcinał wtedy do każdego posta, to wow bo w Twoim przypadku... było średnio, a jest świetnie. Keep up the good work Frifraku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Listopad 17, 2012 Autor Share Napisano Listopad 17, 2012 Takie jedno pytanie: Czy ten Frost to ten sam Frost którego kiedyś miałam w sesji wraz z Fire Wind? (Ta musiałam zajrzeć do archiwum sesji bo imienia nie pamiętałam) Imię, Cutie mark .-. Poza tym tak patrzyłam na Twoje rysunki z pierwszej strony i... wow. Nie dość że wow na widok postów EmoTacoZa i Edzia, który też się wcinał wtedy do każdego posta, to wow bo w Twoim przypadku... było średnio, a jest świetnie. Keep up the good work Frifraku. Tamten To był poprostu Frost. Ten To Frost Angel Lodowy anioł. Tamten miał Cm 2 cegły i liść < czyli był robolem> Ten ma czerwony krzyż i hełm < jest medykiem wojskowym> Any other questions? ~Dżem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Listopad 18, 2012 Autor Share Napisano Listopad 18, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Listopad 18, 2012 Autor Share Napisano Listopad 18, 2012 rage over 9000 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Listopad 19, 2012 Share Napisano Listopad 19, 2012 Świetne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Listopad 21, 2012 Autor Share Napisano Listopad 21, 2012 testuje sobie cieńszym pedzelkiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Listopad 21, 2012 Autor Share Napisano Listopad 21, 2012 <---- nudziło mi sie na lsi'e a na chacie gadali o naga pony xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Listopad 23, 2012 Autor Share Napisano Listopad 23, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Listopad 27, 2012 Autor Share Napisano Listopad 27, 2012 coś nowego... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Ten ostatni art ze Scoot bardzo mi się podoba, zupełnie jakbyś nie ty rysował, tak inaczej wygląda ;P Właściwie to przyznam się że dałam followa Pregnant Scootaloo bo akurat przyuważyłam trochę wcześniej u Ciebie u Shiny ^^' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Listopad 27, 2012 Autor Share Napisano Listopad 27, 2012 Dałem inne oczy i inne odblaski i cienie. plus inne kontury. masz prawo tak myśleć. Zmieniam < próbuje jakoś styl> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Listopad 27, 2012 Share Napisano Listopad 27, 2012 Jak zmieniasz, to jak na razie dobrze Ci idzie ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Listopad 30, 2012 Autor Share Napisano Listopad 30, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Grudzień 1, 2012 Share Napisano Grudzień 1, 2012 No tak, to jest extra, dat włosy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts