Lemuur Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Grudzień zdecydowanie wypada najlepiej! Trzymaj poziom! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Styczeń 4, 2013 Share Napisano Styczeń 4, 2013 Fge? Fge to shit. Na dole masz link do porządnej strony http://www.equestriadaily.com/2012/12/drawfriend-stuff-657.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter#idc-cover Ja ten shit czytam czasem Grudzień zdecydowanie wypada najlepiej! Trzymaj poziom! Fakt, ten grudniowy art jest taki... nowy, inny. Czyżby ewolucja stylu? Niemniej bardzo mi się podoba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Styczeń 5, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 5, 2013 Wersja Flat. I rysek "oznaczony" znakiem "Test" Poczepuje jakiś opini co to tego jak to wyglada xD< mam na myśli kuca> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Styczeń 6, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 6, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Ta błękitna ma świetną, "wielką" fryzurę, trochę jak Cloudchaser Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Styczeń 7, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 7, 2013 Srsly... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Styczeń 8, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 8, 2013 Well... od czasu do czasu lubie sobie coś narysować metodą tradycyjną czyli ołówek i papier. Jak to wyszło? < potem przerobie to na vectora> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Styczeń 12, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Styczeń 13, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2013 wczoraj było śmiesznie... bo prawie wszystkiego zapomniałem... ale z refami i tutami sie udało xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Styczeń 13, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Styczeń 15, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 15, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Styczeń 17, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 17, 2013 rai pone... narysowałem bo ma urodziny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Styczeń 22, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 22, 2013 ale ma zaciesz xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Styczeń 22, 2013 Share Napisano Styczeń 22, 2013 Ten uśmiech taki szeroki że dziwię się że jej szczęka nie pękła czy coś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Styczeń 23, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 23, 2013 Macie filly pinkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Styczeń 25, 2013 Autor Share Napisano Styczeń 25, 2013 Shiny in hoodie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Luty 4, 2013 Autor Share Napisano Luty 4, 2013 Not safe for woona tak gdzie zwykle I refresh. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 http://i.imgur.com/k5yfcp5.png Macie filly pinkie. Fajna młoda Pinkie, jeszcze inna fryzura i mniejszy obłęd w oczach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Luty 15, 2013 Autor Share Napisano Luty 15, 2013 Postacie w miare dopracowane czas popracować nad Tłem ^ to spóżnione walentykowe cos. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Luty 15, 2013 Share Napisano Luty 15, 2013 http://i.imgur.com/wsTNIM9.png Postacie w miare dopracowane czas popracować nad Tłem ^ to spóżnione walentykowe cos. Walentynkowe...? :c Smutno jej tam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Luty 15, 2013 Autor Share Napisano Luty 15, 2013 Walentynkowe...? :c Smutno jej tam. No niewiem czy byl byś taki wesoły jak by twoja dziewczyna siedziala non stop w wojsku. xD< odwróciłem sytłacje> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Luty 21, 2013 Autor Share Napisano Luty 21, 2013 cos z rana... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Luty 22, 2013 Autor Share Napisano Luty 22, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Luty 22, 2013 Share Napisano Luty 22, 2013 http://i.imgur.com/UiDmqni.png Jeden z moich ulubionych artów od Ciebie. Wyszedł doskonale. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Luty 22, 2013 Autor Share Napisano Luty 22, 2013 raandoom saucy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts