khawker Posted May 15, 2018 Share Posted May 15, 2018 (edited) No więc...cześć, jestem Karol...I w sumie nie jestem nowy, bo byłem tu już dwa lata temu, ale trochę się pozmieniało, więc równie dobrze mogę zacząć od nowa.. Lat mam 20, mieszkam w Wawie, aktualnie nie mam studiów i pracy, więc jest trochę lipnie...z kucykami jestem trochę odcinków w plecy, bo więcej oglądam raczej anime i ostatnio wciągnął mnie Skyrim Przy okazji mam pytanie, czy warszawiacy spotykają się gdzieś regularnie? Kiedyś były meety co sobotę, nie wiem czy to jeszcze żyje.. To by było na tyle chyba...pytajcie o wszystko co wam do łba przyjdzie (PS. Chętnie poznam ludzi z Wawy...#troszkę_alone) Edited May 15, 2018 by khawker 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SwinkiPinki Posted May 15, 2018 Share Posted May 15, 2018 Hej! Witamy ponownie na forum, mam nadzieję, że zawitasz u nas na już na stałe co prawda nie jestem z warszawy ale czasami przejeżdżam przez nia 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakubas18 Posted May 15, 2018 Share Posted May 15, 2018 Witaj i baw się dobrze! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamiiru Posted May 15, 2018 Share Posted May 15, 2018 Witaj, co do twojego pytanie to fandom Warszawski żyje, jeśli szukasz informacji o meetach to wbijaj na ich grupę na facebooku. https://www.facebook.com/groups/307764885904563/?ref=br_rs Z tego co wiem to regularnie spotykają się w soboty na Patelni. Mam nadzieje że pomogłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 15, 2018 Share Posted May 15, 2018 No witamy I miłej zabawy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perszing Posted May 15, 2018 Share Posted May 15, 2018 Witaj na forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prlixu Posted May 15, 2018 Share Posted May 15, 2018 @khawker Dalej grasz w Warframe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 15, 2018 Share Posted May 15, 2018 Witaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
khawker Posted May 15, 2018 Author Share Posted May 15, 2018 1 godzinę temu, Prlixu napisał: @khawker Dalej grasz w Warframe? Ostatnio nawet zajrzałem do tej gierki...Ale jakoś nie wciąga już jak kiedyś...jest zbyt łatwa XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prlixu Posted May 16, 2018 Share Posted May 16, 2018 13 godzin temu, khawker napisał: Ostatnio nawet zajrzałem do tej gierki...Ale jakoś nie wciąga już jak kiedyś...jest zbyt łatwa XD Nooo to dobrze się składa że jest dla ciebie zbyt łatwa c: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forest Wind Posted May 16, 2018 Share Posted May 16, 2018 Obi, weź ty się wypowiedz. Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
khawker Posted May 17, 2018 Author Share Posted May 17, 2018 21 godzin temu, Prlixu napisał: Nooo to dobrze się składa że jest dla ciebie zbyt łatwa c: A co? Tobie nie idzie i pragniesz pomocy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prlixu Posted May 17, 2018 Share Posted May 17, 2018 8 godzin temu, khawker napisał: A co? Tobie nie idzie i pragniesz pomocy? Może Znaczy nie tyle co nie idzie tylko farmienie kilku rzeczy idzie jak krew z pupki Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ Pon 3 Vinyl Scratch Posted June 15, 2018 Share Posted June 15, 2018 Ja jestem z Warszawy. Na urlopie jestem teraz w Polsce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts