khawker Napisano Maj 15, 2018 Share Napisano Maj 15, 2018 (edytowany) No więc...cześć, jestem Karol...I w sumie nie jestem nowy, bo byłem tu już dwa lata temu, ale trochę się pozmieniało, więc równie dobrze mogę zacząć od nowa.. Lat mam 20, mieszkam w Wawie, aktualnie nie mam studiów i pracy, więc jest trochę lipnie...z kucykami jestem trochę odcinków w plecy, bo więcej oglądam raczej anime i ostatnio wciągnął mnie Skyrim Przy okazji mam pytanie, czy warszawiacy spotykają się gdzieś regularnie? Kiedyś były meety co sobotę, nie wiem czy to jeszcze żyje.. To by było na tyle chyba...pytajcie o wszystko co wam do łba przyjdzie (PS. Chętnie poznam ludzi z Wawy...#troszkę_alone) Edytowano Maj 15, 2018 przez khawker 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Maj 15, 2018 Share Napisano Maj 15, 2018 Hej! Witamy ponownie na forum, mam nadzieję, że zawitasz u nas na już na stałe co prawda nie jestem z warszawy ale czasami przejeżdżam przez nia 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakubas18 Napisano Maj 15, 2018 Share Napisano Maj 15, 2018 Witaj i baw się dobrze! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamiiru Napisano Maj 15, 2018 Share Napisano Maj 15, 2018 Witaj, co do twojego pytanie to fandom Warszawski żyje, jeśli szukasz informacji o meetach to wbijaj na ich grupę na facebooku. https://www.facebook.com/groups/307764885904563/?ref=br_rs Z tego co wiem to regularnie spotykają się w soboty na Patelni. Mam nadzieje że pomogłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Maj 15, 2018 Share Napisano Maj 15, 2018 No witamy I miłej zabawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Maj 15, 2018 Share Napisano Maj 15, 2018 Witaj na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Maj 15, 2018 Share Napisano Maj 15, 2018 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khawker Napisano Maj 15, 2018 Autor Share Napisano Maj 15, 2018 1 godzinę temu, Prlixu napisał: @khawker Dalej grasz w Warframe? Ostatnio nawet zajrzałem do tej gierki...Ale jakoś nie wciąga już jak kiedyś...jest zbyt łatwa XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Wind Napisano Maj 16, 2018 Share Napisano Maj 16, 2018 Obi, weź ty się wypowiedz. Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
khawker Napisano Maj 17, 2018 Autor Share Napisano Maj 17, 2018 21 godzin temu, Prlixu napisał: Nooo to dobrze się składa że jest dla ciebie zbyt łatwa c: A co? Tobie nie idzie i pragniesz pomocy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ Pon 3 Vinyl Scratch Napisano Czerwiec 15, 2018 Share Napisano Czerwiec 15, 2018 Ja jestem z Warszawy. Na urlopie jestem teraz w Polsce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się