Sowenia Posted September 12, 2018 Share Posted September 12, 2018 9 godzin temu, SebastianRichCountryOwner napisał: Nie spoileruj mi, dopiero skończyłem na tym odcinku Jak nie chcesz spoilerów to nie czytaj wątków przed obejrzeniem odcinka Link to comment Share on other sites More sharing options...
SebastianRichCountryOwner Posted September 12, 2018 Share Posted September 12, 2018 5 godzin temu, Uszatka napisał: Jak nie chcesz spoilerów to nie czytaj wątków przed obejrzeniem odcinka Ale ja go obejrzałem właśnie, tylko gościu przytacza mi o użyteczności Spika ze skrzydłami w przyszłych odcinkach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Starlight Sparkle Posted September 15, 2018 Share Posted September 15, 2018 Odcinek był dobry. Nic nadzwyczajnego, ale fajnie, że pokazali feniksy i Zecora miała chwilę. Rarity i Twilight oczywiście fajnie wypadły, ale ogólnie oceniam go na tylko dobry. Ostatnia walka to jak ktoś pisał tylko po to tak wyglądał, żeby Spike mógł się wykazać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts