Pshemo Napisano Sierpień 2, 2018 Share Napisano Sierpień 2, 2018 Cześć, jestem Przemek, lat 18. Jestem nowy na forum, mimo że mlp zainteresowałem się już jakoś 2 lata temu i to zupełnym przypadkiem. Przeglądałem po prostu youtube, gdy w polecanych znikąd pokazał mi się losowy film bronies i coś mnie popchnęło, żeby w niego wejść. Nie zawiodłem się i uznałem, że skoro bronies robią taką dobrą robotę, to coś musi być w tym, że oglądają te kucyki. No więc pewnego dnia, usiadłem sobie i wyszukałem sezon 1, włączyłem i oglądałem, czując się przy tym dziwnie, no bo to jednak kolorowe koniki (xD), ale oglądałem i zacząłem się w to wciągać. Zanim się obejrzałem, to już miałem za sobą sezon 1 i brałem się za drugi. Ta machina była już nie do zatrzymania. To może tyle o tym, jak zacząłem oglądać mlp. Czym się interesuję? Gry wideo (tylko na PC, głównie osu i payday 2, ale nie tylko), czasami pogrywam na gitarze klasycznej, ogólna aktywność fizyczna typu siłownia czy jazda na rowerze, ostatnio zacząłem interesować się trochę grafiką. Ulubiona postać z mlp? Głównie Applejack, ale lubię też Discorda po "resocjalizacji" . Mimo tego, każda postać w sumie jest ciekawa na swój sposób. Czy mógłbym dodać od siebie coś jeszcze? Wydaje mi się, że nie, ale może coś pominąłem. W każdym razie, Witam i Pozdrawiam! 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzidek Chan Napisano Sierpień 2, 2018 Share Napisano Sierpień 2, 2018 Witam serdecznie! Masz sporo zainteresowań, próbowałeś już tworzyć jakieś grafiki, czy bardziej oglądasz/czytasz na ten temat? Życzę miłego pobytu! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pshemo Napisano Sierpień 2, 2018 Autor Share Napisano Sierpień 2, 2018 Cytat "...próbowałeś już tworzyć jakieś grafiki, czy bardziej oglądasz/czytasz na ten temat?" Aktualnie to nie jest jakieś zaawansowane, ot tyle, że oglądam różne opcje w darmowych programach graficznych i jak czegoś nie ogarniam, to czytam jak to działa gdzieś w internecie. Próbowałem zrobić też coś swojego, ale nigdy nie dokończyłem bo to była tylko kwestia poćwiczenia. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pshemo Napisano Sierpień 2, 2018 Autor Share Napisano Sierpień 2, 2018 23 minuty temu, Orsiro napisał: He he, ja również . 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakubas18 Napisano Sierpień 2, 2018 Share Napisano Sierpień 2, 2018 Witaj i baw się dobrze! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pshemo Napisano Sierpień 2, 2018 Autor Share Napisano Sierpień 2, 2018 14 minut temu, Jakubas18 napisał: Witaj i baw się dobrze! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Sierpień 2, 2018 Share Napisano Sierpień 2, 2018 Witaj. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IloveSombra Napisano Sierpień 2, 2018 Share Napisano Sierpień 2, 2018 Witam serdecznie i cieszmy się wiecznie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papeć Napisano Sierpień 2, 2018 Share Napisano Sierpień 2, 2018 Witam! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemniakford Napisano Sierpień 2, 2018 Share Napisano Sierpień 2, 2018 8 godzin temu, Pshemo napisał: Cześć, jestem Przemek, lat 18. Witaj, niech Śniący wskaże ci właściwą ścieżkę. Cóż... może jeszcze herbatka. Pozdrawiam. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pshemo Napisano Sierpień 2, 2018 Autor Share Napisano Sierpień 2, 2018 1 godzinę temu, Ziemniakford111222 napisał: Witaj, niech Śniący wskaże ci właściwą ścieżkę. "ZBUDŹ SIĘ" 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Sierpień 2, 2018 Share Napisano Sierpień 2, 2018 Spoiler Spoiler 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Perszing Napisano Sierpień 2, 2018 Share Napisano Sierpień 2, 2018 Witaj na forum 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 3, 2018 Share Napisano Sierpień 3, 2018 Witamy na forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się