pepeh Napisano Sierpień 5, 2018 Share Napisano Sierpień 5, 2018 (edytowany) My Little Pony Skinpack brings 5 unique high quality “My Little Pony” skins made by Ketrab8. It features: T-34-85M Pinkie Pie skin, IS-3 Princess Luna skin, Löwe Applejack skin, Object 277 Rarity skin, E-100 Rainbow Dash skin; Skin contains emblems, cutie marks and camo which fits to ponies’ colors. Link:https://wgmods.net/1768/ Screeny: Spoiler Jeśli ktoś gra w WOT'a to myślę,że się spodoba.Również jeśli mod się przyjmie to jest spora szansa na dodanie większej ilości QŃi i większej ilości czołgów. Edytowano Sierpień 5, 2018 przez pepeh 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Sierpień 5, 2018 Share Napisano Sierpień 5, 2018 Myślę, że w tytule przydałaby się nazwa gry. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szonszczyk Napisano Sierpień 5, 2018 Share Napisano Sierpień 5, 2018 Myślę, że jak wrzuca się tego typu rzeczy na nasze polskie forum, to wypadałoby przynajmniej przetłumaczyć opis Po drugie, te skiny są strasznie badziewne, brzydkie i wstyd się w takim pokazać na polu bitwy (nawet jeśli samemu tylko to widzisz xD). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziemowit Napisano Sierpień 6, 2018 Share Napisano Sierpień 6, 2018 Ano zgadzam się z osobami wyżej. To z Rarity wygląda najgorzej, zwłaszcza te oczy, jakby nie patrzeć wyglądają dość niepokojąco. To co jest niby z Luną myślałem, że jest z Twilight. Generalnie rozumiem, że to tylko gra itp., ale dla mnie czołgi z załżenia są w ciemnej kolorystyce i trochę dziwnie wyglądają jak są takie kolorowe. Dwa, tytuł trochę mylący. Przed wejściem w link mogę pomyśleć o miliardach tytułów gier i w zasadzie nie tylko gier. Może ci chodziło o to, żeby tytuł był lekko tajemniczy i taki, żeby większą grupę osób zainteresować, ale mi się wydaje, że ta grupa którą chcesz zainteresować i nie jest zainteresowana, to po wejściu dalej będzie niezainteresowana, tak to trochę działa . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Sierpień 6, 2018 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2018 3 godziny temu, Ziemowit napisał: To z Rarity wygląda najgorzej. Akurat widać,że ten był najmniej dopracowany,ale jakbyś zobaczył przeciętnego skina do WOT"a to byś zmienił zdanie. A co do tego,że jest po angielsku to mogę dać po polsku jak Wam źle. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Maj 16, 2022 Share Napisano Maj 16, 2022 Wiadomość automatyczna Temat został zamknięty i przeniesiony do Forumowych Archiwów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts