Jump to content

Ambermeet 2018

Elantir
 Share

Recommended Posts

Cześć , nie wiem czy temat założyłem w odpowiednim dziale , jeśli nie to proszę o taką informację . Założyłem ten temat po to by móc porozmawiać o Ambermeecie 2018 który organizowany jest w Gdańsku , czy ktoś się na niego wybiera?

https://www.fge.com.pl/2018/08/gosc-specjalny-na-ambermeecie.html

Mam kilka pytań a pro po jakby by to wszystko wyglądało , bo jeśli bym się na niego wybrał to byłby mój pierwszy meet przez co potrzebuję kilku informacji .

Byłam kiedyś na Twimeecie (w 2015 chyba) i podejrzewam, że będzie to wyglądało podobnie, co tam - na wejściu przechodzisz akredytację (proszą cię o dowód osobisty lub podobny dokument) i dostajesz identyfikator uczestnika, jeśli jesteś nieletni - poproszą cię o pisemną zgodę rodzica/opiekuna. Prawdopodobnie dostaniesz (lub znajdziesz na stronie eventu) jakąś rozpiskę z nazwami sal i godzinami prelekcji czy innych zabaw, a dalej... cóż, wybierasz, co cię interesuje i idziesz. Gadasz z ludźmi, kupujesz pamiątki, bawisz się swoim rytmem.

• Upvote 1

34 minuty temu, Ylthin napisał:

jeśli jesteś nieletni - poproszą cię o pisemną zgodę rodzica/opiekuna.

A jeśli z tym byłby mały problem ? Bo ktoś nie szanuję tego co lubię i uważa to za nienormalne?

A co do pamiątek to są jakieś rysunki lub szkice?Bo to najbardziej mnie interesuje .:) 

Edit: A korzystałaś z noclegu? Bo jestem z Wejherowa i 2-krotne wydawanie codzienne wydawanie pieniędzy na bilet do Gdańska średnio mi się widzi :dry:

Edited by Elantir

Miałam prywatny transport i nocleg poza meetem, więc nie wiem, jak wyglądają sleeproomy. Prawdopodobnie będziesz mógł kupić odbitki prac lub zapłacić za własne zlecenie u artystów.

Bez zgody będzie ciężko - jeśli coś ci się stanie, organizatorzy wpadną w niesamowite szambo :/

• Upvote 1

@YlthinDziękuję Ci za odpowiedź na moje pytania , sądzę że mój pierwszy meet odbędzie się niestety dopiero za rok , ponieważ nie mam zamiaru bawić się w podrabianie zgody itp.  jeszcze 9 miesięcy i będę pełnoletni . Zlecenie u naszych artystów jest najbardziej kuszącą ofertą i to interesowałoby mnie najbardziej :pinkie2: .