SwinkiPinki Napisano Wrzesień 27, 2018 Share Napisano Wrzesień 27, 2018 (edytowany) Hej hej! Proponuję nową zabawę. Zasady: Dodajemy (swoje) zdjęcie zgodnie z wyzwaniem i piszemy, jakie zdjęcie ma wrzucić kolejna osoba. Np: "kolejny użytkownik wrzuci zdjęcie z kotem zamiast czapki" *zdjęcia nie mogą naruszać regulaminu *nie nominujemy już nikogo, tylko piszemy jw jakie zdjęcie ma dodać kolejny zainteresowany zabawą *zdjęcia mogą być śmieszne/urocze, co nam tylko wpadnie do głowy liczy się pomysł, kreatywność i odwaga Ok zaczynam Nominuję @Kruczek żeby dodał zdjęcie owinięty w koc jak burrito Edytowano Styczeń 27, 2019 przez swinkipinki 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Wrzesień 27, 2018 Share Napisano Wrzesień 27, 2018 what is life nominuję @Decaded żeby dodał zdjęcie ze swoją waifu 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 28, 2018 Share Napisano Wrzesień 28, 2018 Ja tak tylko się wtrącę z pomysłem. Wydaje mi się, że nominacje znacznie spowalniają tę zabawę. Ktoś może całkowicie zignorować nominację, albo ją przeoczyć i nie napisze, że nie chce brać udziału. Może lepiej po prostu rzucić samym pomysłem, a ktoś chętny ten pomysł wykona i tyle? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Wrzesień 28, 2018 Autor Share Napisano Wrzesień 28, 2018 9 godzin temu, Uszatka napisał: Wydaje mi się, że nominacje znacznie spowalniają tę zabawę. Ktoś może całkowicie zignorować nominację, albo ją przeoczyć i nie napisze, że nie chce brać udziału. Może lepiej po prostu rzucić samym pomysłem, a ktoś chętny ten pomysł wykona i tyle? Jest w tym dużo racji! Decaded wspomniał, że zdjęcia nie doda, więc zapraszamy chętnych na wykonanie zadania Kruczka Kto chce dodać zdjęcie ze swoją waifu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Styczeń 27, 2019 Share Napisano Styczeń 27, 2019 (edytowany) Dnia 28.09.2018 o 12:15, swinkipinki napisał: Kto chce dodać zdjęcie ze swoją waifu? (Odkopuję temat) Ja to zrobię.. Edytowano Styczeń 27, 2019 przez D.E.F.S 1 1 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Styczeń 27, 2019 Autor Share Napisano Styczeń 27, 2019 (edytowany) @D.E.F.S podaj jeszcze jakie zdjęcie ma dodać kolejna osoba Edytowano Styczeń 27, 2019 przez swinkipinki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D.E.F.S Napisano Styczeń 27, 2019 Share Napisano Styczeń 27, 2019 (edytowany) Nominuję dowolną osobę o podesłanie zdjęcia w pozycji "Słowiański PrzyKuc" :pinkiepie: Edytowano Styczeń 27, 2019 przez D.E.F.S Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Październik 26, 2019 Share Napisano Październik 26, 2019 Dobra, podjęłam się wyzwania. I niniejszym nominuję odważnego śmiałka, by zrobił zdjęcie w łóżku, tuląc do siebie odkurzacz. 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się