Starlight Sparkle Napisano Styczeń 22, 2019 Share Napisano Styczeń 22, 2019 Te "bestie" to wciąż tylko płotki... jeszcze nie spotkałeś prawdziwej bestii. Zaprosiłem Trixie do spa by tam spotkała Starlight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 22, 2019 Share Napisano Styczeń 22, 2019 Doradzam właścicielkom SPA. Pytały mnie o zdanie. Pozwoliłem wejść Trixie, bo darzę ją sympatią - i to ze wzajemnością Użyłem swoich mentalnych mocy, by sprowadzić nowe pozytywne postacie na forum! Spoiler I postaram się użyć tych samych mocy, żeby wykurzyć tych toksycznych! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 22, 2019 Share Napisano Styczeń 22, 2019 Bardzo fajnie, że sprowadziłeś ich wszystkich na forum, ale jeszcze lepiej, że idąc za moją radą, wykorzystasz moce do walki z toksycznymi. Pomagałem Twilight wybrać prezent dla Starlight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 22, 2019 Share Napisano Styczeń 22, 2019 A ja podsunąłem pomysły na prezenty wszystkim pozostałym kucykom Widnieję na forum jako zwykły użytkownik, ale tak naprawdę jestem ukrytym adminem adminów! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 22, 2019 Share Napisano Styczeń 22, 2019 Raczej ukrytym podmieńcem udającym admina adminów pod postacią zwykłego użytkownika Tworzyłem magiczny krąg, w którym filary zamknęły kucyka ciemności. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 22, 2019 Share Napisano Styczeń 22, 2019 Ja go tam zwabiłem inaczej nic byś nie wskórał Manipuluję pogodą i powstrzymałem opady śniegu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 22, 2019 Share Napisano Styczeń 22, 2019 Tak naprawdę to Twoje manipulowanie zbiegło się z wysłaniem drużyny pegazów, które rozpędziły chmury... Dostarczam Trixie najnowsze zabawki do jej magicznych sztuczek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 22, 2019 Share Napisano Styczeń 22, 2019 No ale te zabawki to te z mojej fabryki zabawek, którą sam założyłem i której szefuję! Potrafię namierzać ludzi i wiem, gdzie wszyscy mieszkacie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 22, 2019 Share Napisano Styczeń 22, 2019 To dlatego, że korzystasz z mojej bazy danych. Potrafię zmienić człowieka w kuca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 23, 2019 Share Napisano Styczeń 23, 2019 A JA POTRAFIĘ SIĘ ZMIENIĆ W... nieważne... Znam odpowiedzi na zagadki w Zgadnij miejsce, lecz w swojej wspaniałomyślności daję wygrać innym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 23, 2019 Share Napisano Styczeń 23, 2019 Ponieważ podwędziłeś Trixie kryształową kulę. Potrafię spać 2-3 godziny i być wyspanym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 23, 2019 Share Napisano Styczeń 23, 2019 Potrafię spać 8 i być niewyspanym Mam ręce, które leczą! Dotykam ludzi i choroby znikają! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 23, 2019 Share Napisano Styczeń 23, 2019 Korzystasz pewnie z moich magicznych rękawiczek. Wszędzie ich szukam. Dostałem autograf od Rary Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 23, 2019 Share Napisano Styczeń 23, 2019 A ja mam trzy autografy od Rary, autograf od Luny, od Trixie, Celestii i wlelu, wielu innych... Pomagam słabszym i potrzebującym, bo jestem bardzo dobry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 23, 2019 Share Napisano Styczeń 23, 2019 A to nie dlatego, że chcesz się przypodobać Fluttershy? W alternatywnej rzeczywistości byłem szefem tajnej policji Chrysalis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 23, 2019 Share Napisano Styczeń 23, 2019 A ja w tejże samej alternatywnej rzeczywistości byłem szefem wszystkich szefów! Stworzyłem kilka alternatywnych rzeczywistości tak a propos Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 23, 2019 Share Napisano Styczeń 23, 2019 Zgodnie z umową, którą zawarliśmy na zlecenie... zresztą mniejsza kogo i po co. Mam samo-napełniającą się butelkę Coli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 23, 2019 Share Napisano Styczeń 23, 2019 Samo-napełniająca się butelka wynaleziona przez grupę szalonych naukowców, eksperymentujących w moim podziemnym laboratorium pod moim przewodnictwem Ja tam Coli nie pijam. Mam za to do picia Nektar Bogów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 Nie wierzę, ktoś się skusił na produkt, który rozprowadzam wraz z Trixie po całym Ponyville. Widziałem akt stworzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 24, 2019 Share Napisano Styczeń 24, 2019 A to ja stwarzałem.. Potrafię podskakiwać wyżej niż Pinkie i przeskoczyłbym Cię! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Każdy tak mówi, ale gdy dochodzi co do czego, to zawsze stoję wyżej niż Ty skaczesz. Mam swój wkład w powstanie Szkoły dla utalentowanych Jednorożców. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Ja mam wkład w szkołę pegazich lotników i mam tam większe udziały niż Ty. Nie mogę odpocząć od forum, bo opiekun Starlight natychmiast lamentuje tak bardzo jestem ważny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Jesteś po prostu ważnym elementem naszej maszyny, a którego będzie bardzo ciężko zastąpić. Mam dar przekonywania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Mam więcej darów, ale nie będę się chwalił Odesłałem Anoaxa z kwitkiem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Jedna osoba, podczas gdy ja mam na sumieniu tysiące Ode mnie Twilight dowiedziała się jak pokonać Trixie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts