Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Nie od Ciebie, tylko sama do tego doszła, po tym jak wysłałem Trixie do Ponyville, aby sprowokowała ciąg wydarzeń, mających na celu wykazanie się Twili! Taki chytry plan! Wszystkie klacze się za mną oglądają - taki jestem przystojny! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Przystojny czy nie, liczy się wnętrze Stworzyłem celowo glicza, który zamienił oczy Derpi w zez, aby powstał jeden z kamieni węgielnych, naszego fandomu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 25, 2019 Share Napisano Styczeń 25, 2019 Jednak wcześniej stworzyłem sam fandom, żebyś mógł potem wprowadzić swój niecny plan. Nauczyłem Chrysalis zaklęcia tworzącego klony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 26, 2019 Share Napisano Styczeń 26, 2019 Wyhodowałem Chrysalis! Moją kochaną córunię! Nauczyłeś sterować ją PODMIEŃCAMI! Spoiler Samemu nie będąc Podmieńcem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 26, 2019 Share Napisano Styczeń 26, 2019 Tak nauczyłem ją tego. Poradziłem Chrysalis, by zmieniła Cheerfula w podmieńca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 26, 2019 Share Napisano Styczeń 26, 2019 (edytowany) Ale ona Cię nie posłuchała, ponieważ to żądanie było absurdalne i w ogóle kim Ty jesteś i jak śmiesz rozkazywać królowej?! Tylko ja potrafię dogodzić Starlight 44 minuty temu, Starlight Sparkle napisał: Tak nauczyłem ją tego. Spoiler Ja też Ci będę zaraz wygarniał literówki, dzikusie! Edytowano Styczeń 26, 2019 przez Cheerful Sparkle 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 26, 2019 Share Napisano Styczeń 26, 2019 Do tego potrzebujesz mój przepis na herbatę i ciasteczka od Trixie inaczej to zawsze kończysz latając za nimi. Spędziłem miły wieczór z Luną, grając z naszą księżniczką na konsoli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 27, 2019 Share Napisano Styczeń 27, 2019 Mojej konsoli... Zapobiegam wypadkom, którym mogłyby ulec kucyki, które zostały opisane w temacie "1000 kucyków" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 27, 2019 Share Napisano Styczeń 27, 2019 Oczywiście w końcu dzięki mnie w Equestrii działa organizacja, która zatrudniła Cię. Zajmuje pierwsze miejsce na liście potencjalnych nowych uczniów Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 27, 2019 Share Napisano Styczeń 27, 2019 Liście rezerwowej Piszę listę dla Twilight i jestem w pierwszej dziesiątce! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 27, 2019 Share Napisano Styczeń 27, 2019 Listę ludzi do wysłania na księżyc Przyjaźnie się z księżniczką Celestią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 27, 2019 Share Napisano Styczeń 27, 2019 Bo jej na to pozwoliłem - zatrudniła mnie jak doradcę do spraw komunikacji ze społecznością Przyciągam do siebie bogactwo! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 5, 2019 Share Napisano Luty 5, 2019 Tak, tak to wynik nieudanego eksperymentu... chwilowo przyciągasz do siebie różne rzeczy i nie tylko jest to bogactwo, ale spokojnie to minie. Widząc moc, jaką dysponuje Starlight postanowiłem nauczyć ją jak się używa kamehameha. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 5, 2019 Share Napisano Luty 5, 2019 Nie udało Ci jej tego dobrze nauczyć, więc musiałem ją tego oduczać, bo jeszcze by krzywdę sobie wyrządziła. Nie pierwszy raz naprawiam Twoje błędy Najbardziej epickie wpisy na forum należą do mnie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 5, 2019 Share Napisano Luty 5, 2019 Chyba sobie żarty stroisz... najbardziej epickie wpisy należą do Trixie. To ode mnie Luna nauczyła się jak wchodzić do czyiś snów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 5, 2019 Share Napisano Luty 5, 2019 A ja nocą dorabiam jako wyświetlający sny i beze mnie nigdzie Luna nie nauczyłaby się wchodzić, bo nie miałaby pola do popisu Potrafię perfekcyjnie naostrzyć ołówki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 5, 2019 Share Napisano Luty 5, 2019 Przynajmniej jedna pozytywna umiejętnosc jaką wyniosłeś ze szkoły Twilight. Potrafię uporządkować chaos, jaki wprowadza Discord. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 5, 2019 Share Napisano Luty 5, 2019 Ja robiłem to przedtem i niepotrzebnie pozwoliłem Ci przejąć pałeczkę po mnie, bo nie jest to najporządniejszy porządek jaki widziałem Posadziłem drzewa, z których wyrósł Las Everfree. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 6, 2019 Share Napisano Luty 6, 2019 Tylko dlatego, że wcześniej Zecora złapała Cię na nielegalnej wycince. Dzięki mnie Derpy dostała pracę na poczcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 6, 2019 Share Napisano Luty 6, 2019 Ja założyłem pocztę, więc dzięki mnie została przyjęta. Dałem awans Derpy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 6, 2019 Share Napisano Luty 6, 2019 Tak... ponieważ takie dostałeś wytyczne od Księżniczki, która tak zdecydowała po konsultacji ze mną. Dzięki mnie Moon dostała urlop. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 6, 2019 Share Napisano Luty 6, 2019 Ale to ja opracowałem wydajny system urlopów Ochroniłem forum przed internetowymi wirusami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 6, 2019 Share Napisano Luty 6, 2019 Ponieważ zainstalowałeś mój system bezpieczeństwa. Na podstawie mojego projektu Trixie zbudowała swój wóz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Luty 6, 2019 Share Napisano Luty 6, 2019 Wozy były budowane już wcześniej, Twój projekt był jedynie przerysowaniem 27 minut temu, Starlight Sparkle napisał: Ponieważ zainstalowałeś mój system bezpieczeństwa. Ale aktualizację ja wykonałem A moja dziewczyna mówiła w niej: Spoiler BAZA WIRUSÓW ZOSTAŁA ZAKTUALIZOWANA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Luty 6, 2019 Share Napisano Luty 6, 2019 Pff też mi wyczyn kliknąć przycisk aktualizuj. Twilight podarowała mi kopię swojej księgi zaklęć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts