Cheerful Sparkle Napisano Marzec 11, 2019 Share Napisano Marzec 11, 2019 A ja robię najlepszą w galaktyce Zaprojektowałem nowy, poprawiony teaser 9-tego sezonu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Kwiecień 2, 2019 Share Napisano Kwiecień 2, 2019 Który nigdy nie ujrzał światła dziennego. Zamiast niego wykorzystano wersję, jaką zaproponowała Trixie. Potrafię zacerować kosmiczną czarną dziurę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Kwiecień 15, 2019 Share Napisano Kwiecień 15, 2019 Dnia 3.04.2019 o 00:14, Starlight Sparkle napisał: Potrafię zacerować kosmiczną czarną dziurę. Ohohoho! Bo Cię Rarity nauczyła cerować za moją namową, bo byłeś taką niezgułą, że nawet małej dziurki zaszyć nie umiałeś Potrafię wstrzymać Ziemię i ruszyć słońce! Spoiler A wszyscy dookoła myślą, że jest cacy, bo dni mijają jak zawsze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Kwiecień 16, 2019 Share Napisano Kwiecień 16, 2019 (edytowany) Przykro mi stwierdzić, ale Mikołaj Kopernik ubiegł cię w tej kwestii jakieś pół tysiąca lat temu, a w Equestrii od tych spraw mamy Ceśkę i Woone . Zresztą co ma podmieniec do układu słonecznego ? To ja robię najlepszą herbatę we wszeświecie, wszechrzeczy i wszechistnieniu też Edytowano Kwiecień 16, 2019 przez Danio Doża Venucci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Kwiecień 16, 2019 Share Napisano Kwiecień 16, 2019 Bo zajumałeś moją herbaciarkę! Oddawaj! Potrafię utworzyć idealny poziom 8 godzin temu, Danio Doża Venucci napisał: Zresztą co ma podmieniec do układu słonecznego ? ... ??? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Kwiecień 16, 2019 Share Napisano Kwiecień 16, 2019 Spoiler Jak to? Podszyje się pod nasze kochane księżniczki i znowu namiesza w Equestrii. Ja już go znam! Bo używasz mojej niezwykłej i magicznej poziomicy. Zaprzyjaźniłem się ze szczęściem i już nigdy nie spotyka mnie pech. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Kwiecień 16, 2019 Share Napisano Kwiecień 16, 2019 (edytowany) "Radość i szczęście, radość i szczęście, bo zaraz wszystkich spotka nieszczęście" Szczęście to tylko jeden marny aspekt, ja mam po swojej stronię samą Lady Fortunę i każdy mój dzień jest idealny. Edytowano Kwiecień 16, 2019 przez Danio Doża Venucci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 9, 2019 Share Napisano Czerwiec 9, 2019 Przekabacenie na swoją stronę samej Lady Fortuny to niebywałe osiągnięcie, ale blednie przy tym, co mnie spotkało. Może moje szczęście to jej marny aspekt, ale dzięki niemu mam jeszcze 3 życzenia u złotej rybki i mogę raz-dwa pozbawić Cię pani Fortuny. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Czerwiec 9, 2019 Share Napisano Czerwiec 9, 2019 Proszę czego jedna złota rybka ? Takich to mam w akwarium od groma . Ilość życzeń, jaką mogę spełnić dzięki temu jest niewyobrażalna, ale zażyczyłem sobie czegoś prostego, o czym nikt nawet nie marzył, że można sobie życzyć. Spoiler Prawdziwą lampę z dżinem w środku, wiem genialne MUAHAHAHAHAAH Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Czerwiec 9, 2019 Share Napisano Czerwiec 9, 2019 Lampa z dżinem faktycznie może brzmieć genialnie... Jednak od lampy z dżinem to ja od rybki sobie zażyczyłem, że sam mogę sobie spełniać dowolną ilość życzeń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Październik 5, 2019 Autor Share Napisano Październik 5, 2019 Ja mam w domu hodowlę złotych rybek spełniających życzenia, więc to pewnie jedna z moich podopiecznych spełniła Ci to życzenie. Nie ma za co. Potrafię pojawić się znikąd i jeszcze dostać kebsa za to, że nareszcie coś zrobiłam. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 8, 2019 Share Napisano Październik 8, 2019 Zajmuję się zarządzaniem miejscem o nazwie "znikąd" więc moje ostatnie pismo o możliwej eksmisji odniosło skutek. Posiadam całkowitą niewrażliwość na krytykę Glimglam i Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Listopad 3, 2019 Autor Share Napisano Listopad 3, 2019 Tylko niewrażliwość? Ja samą swoją osobą potrafię przekonać krytykującego, by zmienił swoje zdanie. Nawet nie muszę nic mówić! Moja sztuka jest tak dobra, że ludzie wykorzystują ją w swoich sesjach RPG, by zbudować klimat! 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Listopad 11, 2019 Share Napisano Listopad 11, 2019 Nie mam się co, sprzeczać twa twórczość jest niezrównana i o choroba nie mam riposty by nadmuchać me ego. Ale na pewno, potrafię coś czego ty nie umiesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 12, 2019 Share Napisano Listopad 12, 2019 Ja za to potrafię poprawić to, co Ty potrafisz zrobić, a czego ja nie potrafię. Potrafię dogadać się z każdym indywiduum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Kwiecień 15, 2020 Share Napisano Kwiecień 15, 2020 (edytowany) Indywiduum powiadasz ? Uwierz mi ja nawet nie potrzebuje słów, samym milczeniem, zmieniam ich nastawienie. W końcu mowa jest srebrem, a milczenie złotem Edytowano Kwiecień 15, 2020 przez Danio Doża Venucci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Październik 9, 2020 Share Napisano Październik 9, 2020 (edytowany) nekoshiei oraz ramivic Spoiler esmeia Spoiler hyper+dash Spoiler xsatanielx Spoiler Edytowano Październik 9, 2020 przez Danio Doża Venucci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts