Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 7, 2019 Share Napisano Styczeń 7, 2019 Ja pomagam wszystkim wonderboltsom! Ja uczę Thoraxa jak panować nad podmieńcami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 7, 2019 Share Napisano Styczeń 7, 2019 Podpowiadam Ci, czego go uczyć, ponieważ... Współpracuje z naszą królową i opracowujemy plan jej powrotu na tron podmieńców. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 7, 2019 Share Napisano Styczeń 7, 2019 Ja z nią współpracuję, żeby nie wracała Siedzisz wygodnie? Bo to opracowane przeze mnie krzesło! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 7, 2019 Share Napisano Styczeń 7, 2019 Ale wyprodukowane w moich zakładach Pracuję w organizacji xxxx, w której służy Bon Bon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 7, 2019 Share Napisano Styczeń 7, 2019 Organizację, w której ja zajmuję się rekrutacją i przyjąłem Bon Bon Piszę scenariusze sztuczek dla Trixie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 7, 2019 Share Napisano Styczeń 7, 2019 Razem z Trixie doszliśmy kiedyś do wniosku, że potrzebny jest nam człowiek od tych mniej ważnych sztuczek. Pomagam Wielkiej i Potężnej Trixie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 7, 2019 Share Napisano Styczeń 7, 2019 Nie pomagasz, tylko przydzielono Cię do pomocy z kucykowego urzędu pracy na staż, po którym zostaniesz wywalony i dostaniesz pół pensji, podczas, gdy ja jestem zatrudniony na pełen etat! 3 minuty temu, Starlight Sparkle napisał: Razem z Trixie doszliśmy kiedyś do wniosku, że potrzebny jest nam człowiek od tych mniej ważnych sztuczek. Chciałbyś! Wybudowałem scenę dla Wielkiej i Potężnej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 7, 2019 Share Napisano Styczeń 7, 2019 Tylko projekt sceny był mój... Trixie zgodziła się na ten projekt za ciasteczka, herbatę i uwielbienie. Okazjonalnie pomagam Twilight w badaniach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 8, 2019 Share Napisano Styczeń 8, 2019 Z tego co wiem, to nie pomagasz, ale PRZESZKADZASZ jej chodząc między jej kopytami. Ona skarży się na Ciebie, ale wprost CI tego nie powie z uprzejmości Mam cotygodniową prywatną audiencję u księżniczki Celestii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 8, 2019 Share Napisano Styczeń 8, 2019 Aha... to już wiem, dlaczego Twilight tak latała po pałacu, krzycząc, że muszę zorganizować cotygodniowe zagraniczne wyjazdy dla Celestii. Przestałem plątać się pod kopytami Twilight Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 8, 2019 Share Napisano Styczeń 8, 2019 Po jej naciskach, abyś tego nie robił nie było to trudne Naprawiałem skuterek Scootaloo! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 8, 2019 Share Napisano Styczeń 8, 2019 Z pomocą mojej instrukcji obsługi. Dostałem list, który przyniosła Derpy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 8, 2019 Share Napisano Styczeń 8, 2019 5 minut temu, Starlight Sparkle napisał: Z pomocą mojej instrukcji obsługi. Przestań już z tymi swoimi "instrukcjami" Ja nie tylko dostałem list od Derpy, ale także umówiłem się z nią na randkę Pisałem instrukcje obsługi zanim Ty w ogóle nauczyłeś się pisać! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 8, 2019 Share Napisano Styczeń 8, 2019 (edytowany) Przeczytałem Twoje instrukcje, zanim skończyłeś je pisać. Dostałem zaproszenie na prywatny pokaz magii Wielkiej i Potężnej Trixie. Edytowano Styczeń 8, 2019 przez Starlight Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 8, 2019 Share Napisano Styczeń 8, 2019 Tak jak setki innych... To było po tym jak przyjął się mój pomysł, żeby Trisia dawała zaproszenia na prywatne pokazy Mam setki dobrych pomysłów! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 8, 2019 Share Napisano Styczeń 8, 2019 Ja może i mam ich mniej, ale zwykle jakiś realizuje. Nad moimi snami czuwa księżniczka Luna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 8, 2019 Share Napisano Styczeń 8, 2019 Dobrze, już dobrze... Czytam ludziom w myślach, gdy śpią Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 8, 2019 Share Napisano Styczeń 8, 2019 Gdy ludzie wędrują po świecie snów, to wkładam im odpowiednie myśli do głowy i dzięki temu kontroluję, to co czytasz. Bywam w tajnej bazie podmieńców na herbatce z Chrysalis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 8, 2019 Share Napisano Styczeń 8, 2019 Wiem, też tam chodzę I przynoszę jej więcej herbatki, bo Ty coś nie możesz przyjść do niej z prezentem... Odwiedzam gabinet Starlight częściej niż misterpauls Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 8, 2019 Share Napisano Styczeń 8, 2019 A ja go zaprojektowałem i teraz panna Glimmer każe mi go utrzymywać w stanie idealnym. Widziałem prawdziwe zakończenie Samhain 2018 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 8, 2019 Share Napisano Styczeń 8, 2019 Ja znałem to zakończenie już wcześniej Sporo zrobiłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 8, 2019 Share Napisano Styczeń 8, 2019 Wszystko zrobiłem Wędrowałem wraz z Trixie po Equestrii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 8, 2019 Share Napisano Styczeń 8, 2019 A ja wędrowałem ze Starlight i Trixie oraz spałem w wozie Wielkiej i Potężnej Spoiler Pomijam, że się potem obudziłem, gdy tymczasowym właścicielem wozu był ktoś inny... Jedną tonę węgla kiedyś przełożyłem łopatą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 8, 2019 Share Napisano Styczeń 8, 2019 pff, ponieważ dałem Ci odpowiednio wielką łopatę. Kiedyś tak bardzo napaliłem w piecu, że powstało słońce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 9, 2019 Share Napisano Styczeń 9, 2019 To jeszcze nic! Ja wywołałem czarną dziurę, która pochłonęła m. in. to Twoje "słońce". Uderzyłem kiedyś w skałę i wypłynął z niej strumień, który zamienił się w rzekę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts