Starlight Sparkle Napisano Styczeń 9, 2019 Share Napisano Styczeń 9, 2019 Ale to nie uczyniło jej sławną... dopiero gdy zablokowałem ją to powstało jezioro do którego wypuściłem potwora. Uczyłem Star Swirla Brodatego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 9, 2019 Share Napisano Styczeń 9, 2019 Gdyby nie to, że spiknąłem jego rodziców ze sobą, to by w ogóle go nie było Chuck Norris jest moim dobrym przyjacielem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 9, 2019 Share Napisano Styczeń 9, 2019 Ale to ja zapytałem go która godzina i nie zginąłem. Nie boje się glutenu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 9, 2019 Share Napisano Styczeń 9, 2019 Gluten się Ciebie nie boi! Mam własną wyspę! Jak Chuck Norris! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 9, 2019 Share Napisano Styczeń 9, 2019 Ale to Chuck się tam czuje jak u siebie, a Ty nic mu nigdy nie powiesz. Wkurzyłem Chrysalis pytając o jej uczucia do Armora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 9, 2019 Share Napisano Styczeń 9, 2019 Uspokoiłem Chrysalis po tym jak ją wkurzyłeś. I to już nie pierwszy raz, gdy naprawiam coś, co nabroiłeś To ja nauczyłem Dashie latania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 9, 2019 Share Napisano Styczeń 9, 2019 A ja nauczyłem ją jak wykonywać Ponaddźwiękowe Bum. I dzięki mnie powstało mane 6. Jestem tajnym szefem Flima i Flama Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 9, 2019 Share Napisano Styczeń 9, 2019 Połowa Equestrii o tym wie, więc nie takim "tajnym" Mam swoją fabrykę, w której produkuję kucyki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 9, 2019 Share Napisano Styczeń 9, 2019 Te sztuczne twory nie mogą się równać z nowym zaklęciem, które opracowałem razem z Twilight, a które tworzy idealne kopie kucyków. Siedziałem obok Celestii na pokazie Wonderbolts. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 10, 2019 Share Napisano Styczeń 10, 2019 A ja siedziałem obok Luny wtedy I z mane 6 podczas pokazu The Washouts Opętałem Cozy Glow, żeby robiła złe rzeczy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 10, 2019 Share Napisano Styczeń 10, 2019 Wiem, bo Ty wredna bestia jesteś, dlatego musiałem interweniować i użyć mocy harmonii, by ocalić wszystkich. Podarowałem królowej aparat by mogła wcielić w życie swoje mroczne plany odnośnie mane6. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 10, 2019 Share Napisano Styczeń 10, 2019 Dobrze, ale ona by sobie poradziła bez Twojej pomocy i niepotrzebnie się fatygowałeś! Wypijam 4 mocne piwa jednym haustem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 10, 2019 Share Napisano Styczeń 10, 2019 A ja stworzyłem najmocniejsze wino na świecie... jest tak mocne, że jeden pije a wszyscy śpiewają. Wypijam kawę o północy i jestem w stanie zasnąć 5 minut później. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 10, 2019 Share Napisano Styczeń 10, 2019 Ze słabymi kawami tak jest Potrafię rozchmurzyć każdego ponuraka! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 10, 2019 Share Napisano Styczeń 10, 2019 Potrafię zmienić ponuraka w wesołka. Nie posiadam żadnych nałogów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 10, 2019 Share Napisano Styczeń 10, 2019 Posiadam kilka nałogów! Zwierzęta się mnie nie boją i lgną do mnie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 10, 2019 Share Napisano Styczeń 10, 2019 Flutterka po rozmowie ze mną dobrze Cię przygotowała to, co się dziwić. Nie boję się PervKapitan Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 11, 2019 Share Napisano Styczeń 11, 2019 Perv specjalnie strachu nie budzi, więc to niewielkie wyzwanie. Dobrze się czuję samemu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 11, 2019 Share Napisano Styczeń 11, 2019 Ja już tak długo jestem sam, że samotność się przy mnie materializuje i już nie jestem sam. Robiłem ciasteczka z Pinkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 11, 2019 Share Napisano Styczeń 11, 2019 Dzięki za nie, mój kuchareczku! Były pyszne! Nauczyłem Twilight tajnik teleportacji! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 11, 2019 Share Napisano Styczeń 11, 2019 Ja naszą małą klacz natomiast zainteresowałem magią i dlatego w końcu trafiła do Ciebie na lekcje. Odkryłem tajemnice mocy Pinkie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 11, 2019 Share Napisano Styczeń 11, 2019 Nie Ty pierwszy, nie Ty jeden Umiem puszczać moc z dłoni i przesuwać niewygodnych ludzi! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 11, 2019 Share Napisano Styczeń 11, 2019 (edytowany) To się nazywa uderzenie Ki i telekineza... wiem, bo Cię uczyłem. Wymyśliłem dla Trixie magiczny, samojeżdżący wóz, aby już nigdy nie musiała go ciągnąć. Edytowano Styczeń 11, 2019 przez Starlight Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 11, 2019 Share Napisano Styczeń 11, 2019 Co z tego, że wymyśliłeś, jeśli Trixie jest przywiązana do swojego starego wozu i bardzo chce go za sobą taszczyć! Piszę piosenki. Najlepsze z nich znalazły się w serialu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 11, 2019 Share Napisano Styczeń 11, 2019 Tak... hm pewnie we wczesnej wersji były, a teraz są na jednej z tych niewykorzystanych stron, co lezą na biurku producenta. Przemierzyłem Equestrię wzdłuż i wszerz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts