Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 11, 2019 Share Napisano Styczeń 11, 2019 Bo lazłeś za mną! Stać mnie, aby wykupić wszystkie prace Moonlight! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 11, 2019 Share Napisano Styczeń 11, 2019 Ponieważ po rozmowie ze mną dała Ci zniżkę. Mam magiczny ołówek... jak coś nim narysuję, to mogę to wyjąć z kartki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 11, 2019 Share Napisano Styczeń 11, 2019 Z Twoją umiejętnością rysowania to Ci się na wiele nie zda! Ja mam ołówek, który sam rysuje co mu każę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 11, 2019 Share Napisano Styczeń 11, 2019 Obsługuje go tak prosty program, że narysowanie czegoś bardziej złożonego niż kółko czy kwadrat to już niezłe wyzwanie więc nie przesadzajmy z tym. To ja wykułem amulet alikorna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 11, 2019 Share Napisano Styczeń 11, 2019 A kto Ci kuźnię udostępnił? To ja nauczyłem Youkaia rozwiązywać zagadki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 12, 2019 Share Napisano Styczeń 12, 2019 Na nic by mu się to nie przydało, gdybym nie stworzył zagadek. Bywam na przyjęciach u Fancypantsa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 12, 2019 Share Napisano Styczeń 12, 2019 Nic dziwnego, skoro zaproszenia ja drukuję i sprzedaję... Rozbiłem Nokię! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 12, 2019 Share Napisano Styczeń 12, 2019 Każdy rozbije nową nokię... dobrze, że nie dałem Ci 3310, bo tej byś nie ruszył. Dotarłem do końca internetu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 12, 2019 Share Napisano Styczeń 12, 2019 To ja ustalam koniec internetu! Ty się zatrzymałeś na 99%! Ja kontroluję głębiny internetów. Ktoś musi to robić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 12, 2019 Share Napisano Styczeń 12, 2019 To już wiem, kto w mojej firmie za to odpowiada. Gdy Starlight uciekła przez mane6 do jaskiń to ja ją bezpiecznie stamtąd wyprowadziłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 12, 2019 Share Napisano Styczeń 12, 2019 No wiem, bo plany ścieżki ewakuacyjnej ja opracowałem. To mnie Starlight zawdzięcza kontrolę nad wioską, w której utworzyła ustrój totalitarny, bo ja jej nauczyłem jak manipulować tłumem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 12, 2019 Share Napisano Styczeń 12, 2019 Na szczęście nim powstało twoje wymarzone totalitarne imperium, zdołałem ją przekonać do lekkiej korekty planów i choć to nie było dobre i do końca złe to jednak lepsze. Jestem odpowiedzialny za ochronę więzienia w Equestrii.Teraz nic stamtąd już nie ucieknie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 12, 2019 Share Napisano Styczeń 12, 2019 Ja zaprojektowałem i wybudowałem to więzienie. Ty go bronisz na zlecenie firmy ochroniarskiej, więc jesteś tam tylko pionkiem... Przebiłem liczbę 750 000 postów na tym forum! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 12, 2019 Share Napisano Styczeń 12, 2019 Wszystko dzięki mojej wspaniałej interwencji Trixie przyłapała mnie na rozpracowywaniu jej sztuczek i udało mi się wykpić za pomocą ciasteczek i herbaty. Dobrze, że moon tyle razy o tym wspominała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 12, 2019 Share Napisano Styczeń 12, 2019 Jestem głównym dostawcą ciastek i herbaty do Ponyville, więc generalnie nie dziękuj... JA JESTEM BOGIEM I STWORZYŁEM CAŁY WSZECHŚWIAT!!! SZACH MAT I GAME OVER!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 13, 2019 Share Napisano Styczeń 13, 2019 A ja namówiłem Wałęsę by Ci rzekł "I wtedy mówię mu... Boże powiedz, by stało się światło i on tak rzekł" Jestem nicością i istniałem wraz z bogiem przed wszystkim. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 13, 2019 Share Napisano Styczeń 13, 2019 DOKŁADNIE! Jesteś nicością! Gdy już wszystko stwarzałem, to w końcu stworzyłem i kucyki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 13, 2019 Share Napisano Styczeń 13, 2019 A ja Cię odseparowałem od kucyków by nie wyszło jak z ludźmi. To ja napisałem komiks, który wciągnął Spike'a i Mane6. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonlight Napisano Styczeń 13, 2019 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2019 Po moich lekcjach z obmyślania fabuły i zwrotów akcji, mówiąc skromnie. To ja przekonałam ludzi, że pizza z ananasem to herezja, by mieć więcej hawajskiej dla siebie! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 14, 2019 Share Napisano Styczeń 14, 2019 Byłem naczelnikiem tajnej komisji mistrzów patelni, którzy w podziemnym laboratorium pod moją opieką opracowali pizzę hawajską. Wspólnie cieszymy się, że nasza koncepcja została rozpowszechniona i cieszy się wielką popularnością! Stosuję Prawo Przyciągania w praktyce i przyciągam do siebie sukces! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 14, 2019 Share Napisano Styczeń 14, 2019 Nie wziąłeś pod uwagi innych ciał i tak ten sukces orbituje wokoło Ciebie, coraz bardziej oddalając się w moim kierunku. Nauczyłem Moon zaklęcia i gdy powie, krzyknie lub napisze "Teacup" to wszyscy maniakalnie wstawiają obrazki z Trixie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 15, 2019 Share Napisano Styczeń 15, 2019 Ja nauczyłem Moon całego szeregu innych zaklęć, to moja najlepsza uczennica, niezwykle zdolna i pojętna Szedłem dzisiaj po lodzie i nie poślizgnąłem się! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 15, 2019 Share Napisano Styczeń 15, 2019 To mój specjalnie zaprojektowany nowy rodzaj lodu... ma być bezpieczny dla dzieci i takie tam wiec ktoś musiał zostać wynajęty do jego przetestowania. Spędziłem Wigilię Serdeczności z Trixie i Moon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 15, 2019 Share Napisano Styczeń 15, 2019 Brawo! A ja w tym czasie łoiłem cydr z Rainbow Dash i Derpy! Spoiler Wypiłem z nimi litr cydru! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 15, 2019 Share Napisano Styczeń 15, 2019 Dobry wyszedł prawda? Razem z Applejack wypróbowaliśmy nowy sposób jego przygotowania. Dowiedziałem się, że Grzegorz był podmieńcem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts