Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 15, 2019 Share Napisano Styczeń 15, 2019 Sam jesteś podmieńcem! Przebiłem @Starlight Sparkle w tygodniowej i miesięcznej ilości punktów reputacji! Spoiler Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 15, 2019 Share Napisano Styczeń 15, 2019 No cóż, jakaś nagroda Ci się należała za rozwiązanie zagadki. Zwiedziłem cały zamek dwóch sióstr. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 15, 2019 Share Napisano Styczeń 15, 2019 A to ja ustaliłem z nimi, żeby udostępnić zamek zwiedzającym. Pochłaniam pączka jednym kęsem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 16, 2019 Share Napisano Styczeń 16, 2019 A my się tyle staramy z Pinkie, żeby ich nie traktować jak zwykłe paliwo. Przeżyłem kilkanaście końców świata. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 16, 2019 Share Napisano Styczeń 16, 2019 Tak, wiem. To ja im zapobiegłem! Wywołałem koniec świata, ale później go anulowałem z litości do Was, maluczcy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 16, 2019 Share Napisano Styczeń 16, 2019 Odwołałeś, jak zorientowałeś się, że narzędzie, które miało zakończyć ten świat, oddałeś mi. Stworzyłem pizzę hawajską, którą uwielbia Moon. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 16, 2019 Share Napisano Styczeń 16, 2019 Moon po mojej namowie zaczęła lubić pizzę, więc to, że polubiła jeden z jej gatunków mnie nie dziwi Wszyscy myślą, że jestem podmieńcem, ale NIE JESTEM! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 16, 2019 Share Napisano Styczeń 16, 2019 Każdy podmieniec tak mówi Mam dowody, że Cheerful jest podmieńcem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 16, 2019 Share Napisano Styczeń 16, 2019 Dowody spreparowane i podłożone. Żadnej wartości merytorycznej Starlight Sparkle jest podmieńcem i oskarża o to innych, żeby samemu być poza podejrzeniami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 16, 2019 Share Napisano Styczeń 16, 2019 Nie muszę Powszechnie znana jest moja sympatia do Chrysalis więc tak czy inaczej, po części jestem po jej stronie. Odkryłem, że Cheerful Sparkle zjadł Grzegorza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 16, 2019 Share Napisano Styczeń 16, 2019 Odkryłem, że Starlight Sparkle jest nałogowym konfabulatorem i mam na to dowody Wskrzesiłem kiedyś zmarłego... Spoiler ... a on mi powiedział, żebym się od niego odp.. i dał mu spać! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 16, 2019 Share Napisano Styczeń 16, 2019 Bo ten zmarły to tak naprawdę był wampir, który jeszcze nie w tym momencie miał się przebudzić. Przeprowadziłem wywiad z wampirem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Styczeń 16, 2019 Share Napisano Styczeń 16, 2019 Tylko z jakimś przypadkowym wampirem ? Ja osobiście piłem z Drakulą krew dziewic i podgryzałem to ogórem kwaszonym w H2SO4 .(O dziwo Luna, też tam była i przyłączyła się do toastu ) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 16, 2019 Share Napisano Styczeń 16, 2019 Applejack!!! Mówiłem, że ten cydr jest przeterminowany. Udałem się na długi romantyczny spacer z Księżniczką Celestią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 17, 2019 Share Napisano Styczeń 17, 2019 Księżniczka z nudów czasem lituje się nad jednym ze swoich adoratorów Wpływam na psychikę innych ludzi tak, że uzależniają się ode mnie i za bardzo mnie lubią! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 17, 2019 Share Napisano Styczeń 17, 2019 A to nie jest tak, że po prostu łazisz z pluszową, magiczną zabawką Twilight i każdy chce ją zobaczyć? Zawsze, gdy zrobię sobie dobrą i ciepłą herbatę to zjawia się u mnie Trixie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 17, 2019 Share Napisano Styczeń 17, 2019 (edytowany) Jak się pija halucynogenne herbatki to się tak ma Ja gdy robię herbatkę, to jest to jedna z lepszych herbat ever! Edytowano Styczeń 17, 2019 przez Cheerful Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 17, 2019 Share Napisano Styczeń 17, 2019 Ponieważ kupujesz tylko te polecane przeze mnie. Mam zestaw do herbaty, który działa całkowicie automatycznie... wystarczy powiedzieć w jego stronę jaką chcesz herbatę. aktualnie u Trixie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Styczeń 17, 2019 Share Napisano Styczeń 17, 2019 Wypraszam sobie , tytuł najlepszego twórcy herbatek i herbacioszek, przypada mi z racji władania magią Tea-mancji 10 poziomu i posiadania tajnego zbioru 50 unikalnych mieszanek, świętych herbatek witalności, zręczności, intelektu oraz wiedzy jak ostatecznie ukatrupić, sąsiada-złodzieja by już nie kradł. Poza tym te herbatki ożywił Diskord przez co również odgrywają w kółko hamleta i latają mi koło nosa . Spoiler Po przeczytaniu, tego stwierdzam, że dla mnie już trochę za późno idę spać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 17, 2019 Share Napisano Styczeń 17, 2019 To ja namówiłem mane 6, żeby ożywiły Discorda, więc to mnie przypada zasługa, że on w ogóle jest na wolności i używa swojej magii. Nie ma za co Gdy trącę kogoś palcem, to ten kręci się jak młynek do kawy - takim jestem czarownikiem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 17, 2019 Share Napisano Styczeń 17, 2019 Cheerful znowu zapomniałeś, że pracujesz w szkole tańca i wskazujesz ludzi, którzy mają wykonywać piruety? To ja przygotowuje kakao dla Starlight Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 17, 2019 Share Napisano Styczeń 17, 2019 To ja przygotowuję Starlight do picia kakao! Rainbow Dash była kiedyś szara - to ja ją pokolorowałem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 17, 2019 Share Napisano Styczeń 17, 2019 Kredkami, które Ci dałem, a które kupiłem od Moon Ona ma prawdziwy magazyn kredek. Byłem w kinie na avatarze z księżniczką Luną... pechowo w czasie ataku Chrysalis na Canterlot No i się wydało, gdzie byłą Luna jak jej nie było. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 17, 2019 Share Napisano Styczeń 17, 2019 A ja byłem na pokazie Washouts z mane 6... właściwie 5, bo Dashie gdzieś poleciała... Pocieszałem Fluttershy, gdy bała się akrobacji The Washouts Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Styczeń 17, 2019 Share Napisano Styczeń 17, 2019 To nie Fluttershy, tylko Flutterling w dodatku z twojego roju, poza tym i tak to ustawiłeś by móc się bezkarnie chwalić . Rainbow nigdzie nie poleciała, tylko ją wysłałem w kartonowym pudełku i zapoczątkowałem akcje w ,,My little Dashie" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts