Starlight Sparkle Napisano Styczeń 17, 2019 Share Napisano Styczeń 17, 2019 Oczywiście pomysł został podłapany podczas naszego cotygodniowego spotkania fanów RD Przez kilka dni byłem przewodniczącym Klubu Rainbow Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 17, 2019 Share Napisano Styczeń 17, 2019 A po kilku dniach powróciłeś do tego, co robiłeś poprzednio - zamiatania i sprzątania po spotkaniach Jestem jak Robin Hood! Okradam bogatych i rozdaję biednym! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 18, 2019 Share Napisano Styczeń 18, 2019 Tak... bardzo pięknie to brzmi, ale na samej górze Twojej listy biednych zawsze jesteś Ty Pomagam Fluttershy prowadzić Schronisko Orle Pióro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 18, 2019 Share Napisano Styczeń 18, 2019 Zapomniałeś dodać, że ja jestem architektem tego schroniska i do tego głównym dowodzącym w dziale rekrutacji, więc posłałem im jelenia do brudnej roboty za pól darmo na umowę śmieciową i JAKIEŻ BYŁO MOJE ZASKOCZENIE, gdy okazało się, że to Ty! Wybudowałem Tartar, żeby mieli gdzie Tireka umieścić i tą... tą... Cozy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 18, 2019 Share Napisano Styczeń 18, 2019 Może poprzednio mnie wkopałeś, ale jeśli chodzi o Tartar, to wszystko zbudowałeś zgodnie z moimi planami. Troszkę się przepracowałeś, ale robiłeś to jako czyn społeczny. Zawsze skontruje Cheerfula. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 18, 2019 Share Napisano Styczeń 18, 2019 A ja kontruję kogo tylko chcę Jestem tak bardzo dobry we wszystkim co robię, że nawet nie muszę tego udowadniać pisaniem tego zdania... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 18, 2019 Share Napisano Styczeń 18, 2019 Jestem tak dobry we wszystkim, co robię, że robię... wszystko naraz. Wymyśliłem szampon, po którym grzywa Maniaczki ożyła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 18, 2019 Share Napisano Styczeń 18, 2019 ... na bazie mojej opatentowanej receptury! Zecora brała u mnie lekcje warzenia eliksirów. Większość flakoników u niej jest moją zasługą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 18, 2019 Share Napisano Styczeń 18, 2019 (edytowany) Ale wcześniej uczyłeś się tego pod okiem czarodzieja, którego Ci wskazałem. Jak mu było... Myrdin, a może Merlin jakoś tak Nauczyłem Rarity grać rokowe i metalowe kawałki. Edytowano Styczeń 18, 2019 przez Starlight Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 18, 2019 Share Napisano Styczeń 18, 2019 (edytowany) Jak Rarcia była małą klaczką, to jej puszczałem rockowe i metalowe kawałki i stąd jej pasja Jestem kucykowym barberem, czeszę im grzywy i za to mnie szanują Edytowano Styczeń 18, 2019 przez Cheerful Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 18, 2019 Share Napisano Styczeń 18, 2019 hm Nie słyszałem, że moja sieć ma nowego pracownika.... muszę przejrzeć dokumenty, ale dobrze, że do nas dołączyłeś. Organizuje występy teatralne na Manehattanie razem z Coco Pommel Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 19, 2019 Share Napisano Styczeń 19, 2019 Po co tak kłamać? Jesteś przy niej tylko pomagierem, ona nawet Twojego imienia nie pamięta! Dostarczam drewno do Equestrii - dzięki mnie się rozbudowuje! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 19, 2019 Share Napisano Styczeń 19, 2019 Przy okazji niszczysz środowisko naturalne wielu zwierząt... Fluttershy już smaży pozew. Spędziłem bardzo miłe popołudnie razem z Twilight zwiedzając bibliotekę Canterlotu. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 19, 2019 Share Napisano Styczeń 19, 2019 Ale wieczór już spędziła ze mną Na samym początku... powiedziałem Bogu: Stwórz kucyki! Bóg wziął kawałek gliny ulepił kuca, nadał mu tchnienie i tak to się wszystko zaczęło! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 19, 2019 Share Napisano Styczeń 19, 2019 Ale kolorowanie pozostawił w moich łapkach. Brałem udział w kilku wyprawach pani kapitan Celaeno argh! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 A ja w kilkudziesięciu wyprawach z wieloma różnymi kapitanami po wielu różnych światach Ugotowałem zupę jarzynową, która została okrzyknięta przez kulinarnego krytyka Zasty Gourmand najlepszą zupą w Equestrii! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Naturalnie w końcu przepis na tę zupę pochodził z mojej książki kucharskiej. Używając mocy umysłu, sprowadziłem nowych użytkowników na nasze forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Ta "siła" była za słaba, więc użyłem swojej Btw.: to ja pierwszy pisałem przepisy na kuckowe zupy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Dobrze powiedziane... pisałeś, ale nie wspominasz o tym, kto Ci je dyktował. Brałem udział w przygotowaniach Wielkiej Gali Grand Galopu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 (edytowany) Aha wiec, mamy winowajce przyznała recydywistka jedna to ty nam tak zanudzałaś wszystkie poprzednie Gale, aż Pinkie i reszta dziewczyn zrobiły z tym porządek. Jako pierwszy, powitałem nowych użytkowników, w imieniu całego forum oczywiście. Edytowano Styczeń 20, 2019 przez Danio Doża Venucci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Witałem użytkowników zanim się pojawili, a także witam tych, którzy się dopiero pojawią Wraz z grupą badawczą, w tajnym laboratorium, odkryliśmy panaceum na wszelkie smutki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 21, 2019 Share Napisano Styczeń 21, 2019 To pewnie lody waniliowe, które od dawna stosuję. Ustawianie manekinów, układanie wieszaków z nowymi kolekcjami i ostatnie rady dla obsługi... Pomoc Rarity w otwarciu nowego butiku udzielona Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 21, 2019 Share Napisano Styczeń 21, 2019 Będąc naczelnym inwestorem w biznes Rarity cieszę się, że wydaje dane pieniądze na nowych sługusów Opracowałem system, w którym ja rządzę, a inni są mi podlegli! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 21, 2019 Share Napisano Styczeń 21, 2019 (edytowany) Spóźniłeś się troszkę z tym rządzeniem... władzę w nim dawno przejęła Trixie. Moje czyny zmieniają rzeczywistość... jak zabawy na forum. Edytowano Styczeń 22, 2019 przez Starlight Sparkle 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 22, 2019 Share Napisano Styczeń 22, 2019 Ja byłem pierwszy w czynieniu czynów! Ty jesteś jedynie moim naśladowcą Potrafię poskramiać bestie jak Fluttershy Mantikorę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts