DJ Pon 3 Vinyl Scratch Napisano Grudzień 12, 2018 Share Napisano Grudzień 12, 2018 Mój charakter i poczucie humoru. Spoiler Jeśli chodzi o muzykę to tylko. Spoiler Pracowitość i zaangażowanie. Spoiler Gdy muszę rozwiązać jakiś problem to wtedy szukam. Spoiler Gdy nie znam tematu i nie posiadam wiedzy. Spoiler 4 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Favri Napisano Grudzień 12, 2018 Share Napisano Grudzień 12, 2018 Mój mózg przed sesją Spoiler 3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 12, 2018 Share Napisano Grudzień 12, 2018 Super-fajny nowy temat! Mój charakter: Spoiler Moje okazywanie uczuć w pracy/ między ludźmi: Spoiler Ja po pracy: Spoiler Z przyjacielem, z którym dogaduję się bez słów: Spoiler Ja w dzieciństwie: Spoiler 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 13, 2018 Share Napisano Grudzień 13, 2018 Na co dzień: Jak ktoś nagrabi sobie u mnie: 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ByczekPazerny Napisano Grudzień 13, 2018 Share Napisano Grudzień 13, 2018 Zazwyczaj tak: Spoiler Ale niekiedy tak: Spoiler 6 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IloveSombra Napisano Grudzień 13, 2018 Share Napisano Grudzień 13, 2018 Moje podejście do roboty/nauki: Spoiler No i moi jak coś mi się uda, choć się tego nie spodziewam: Spoiler Ewentualnie, gdy ktoś mnie wpieni: Spoiler 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Grudzień 13, 2018 Share Napisano Grudzień 13, 2018 (edytowany) Kucyk który najbardziej minie określa dlatego nie jest na szczycie listy ulubieńców Spoiler Kucyk którym najczęściej określają mnie inni Spoiler Edytowano Grudzień 13, 2018 przez Zandetsu 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Grudzień 13, 2018 Share Napisano Grudzień 13, 2018 ja zazwyczaj Spoiler w sezonie jesienno- zimowym Spoiler w sezonie wiosenno- jesiennym Spoiler sprawdzająca 100 razy dziennie czy nie złamał mi się paznokieć Spoiler gdy ktoś przyniesie pizze i wino Spoiler 3 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Grudzień 13, 2018 Share Napisano Grudzień 13, 2018 45 minut temu, Zandetsu napisał: Kucyk który najbardziej minie określa dlatego nie jest na szczycie listy ulubieńców Odkryj ukrytą treść Kucyk którym najczęściej określają mnie inni Odkryj ukrytą treść teraz mały update kucy które określaja różne moje stany emocjonalne Nerd mode Spoiler Depresja Spoiler Rage Spoiler Rage Quit (szczególnie gdy gram w strzelanki lub Battle Royale( Spoiler 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pshemo Napisano Grudzień 13, 2018 Share Napisano Grudzień 13, 2018 Jak się sam poczuwam normalnie Spoiler Jak się zachowuję, kiedy ktoś mnie nakręci pozytywnie Spoiler Jak się czuję siedząc w nocy i nie umiejąc spać Spoiler 3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ Pon 3 Vinyl Scratch Napisano Grudzień 13, 2018 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2018 Ja po pracy. Spoiler Gdy ktoś mnie denerwuje. Spoiler Gdy zobaczę coś fajnego w sklepie i muszę to mieć Spoiler A tak idę spać Spoiler 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts