DJ Pon 3 Vinyl Scratch Napisano Grudzień 12, 2018 Share Napisano Grudzień 12, 2018 Mój charakter i poczucie humoru. Odkryj ukrytą treść Jeśli chodzi o muzykę to tylko. Odkryj ukrytą treść Pracowitość i zaangażowanie. Odkryj ukrytą treść Gdy muszę rozwiązać jakiś problem to wtedy szukam. Odkryj ukrytą treść Gdy nie znam tematu i nie posiadam wiedzy. Odkryj ukrytą treść 4 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Favri Napisano Grudzień 12, 2018 Share Napisano Grudzień 12, 2018 Mój mózg przed sesją Odkryj ukrytą treść 3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 12, 2018 Share Napisano Grudzień 12, 2018 Super-fajny nowy temat! Mój charakter: Odkryj ukrytą treść Moje okazywanie uczuć w pracy/ między ludźmi: Odkryj ukrytą treść Ja po pracy: Odkryj ukrytą treść Z przyjacielem, z którym dogaduję się bez słów: Odkryj ukrytą treść Ja w dzieciństwie: Odkryj ukrytą treść 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Grudzień 13, 2018 Share Napisano Grudzień 13, 2018 Na co dzień: Odkryj ukrytą treść Jak ktoś nagrabi sobie u mnie: Odkryj ukrytą treść 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ByczekPazerny Napisano Grudzień 13, 2018 Share Napisano Grudzień 13, 2018 Zazwyczaj tak: Odkryj ukrytą treść Ale niekiedy tak: Odkryj ukrytą treść 6 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IloveSombra Napisano Grudzień 13, 2018 Share Napisano Grudzień 13, 2018 Moje podejście do roboty/nauki: Odkryj ukrytą treść No i moi jak coś mi się uda, choć się tego nie spodziewam: Odkryj ukrytą treść Ewentualnie, gdy ktoś mnie wpieni: Odkryj ukrytą treść 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Grudzień 13, 2018 Share Napisano Grudzień 13, 2018 (edytowany) Kucyk który najbardziej minie określa dlatego nie jest na szczycie listy ulubieńców Odkryj ukrytą treść Kucyk którym najczęściej określają mnie inni Odkryj ukrytą treść Edytowano Grudzień 13, 2018 przez Zandetsu 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SwinkiPinki Napisano Grudzień 13, 2018 Share Napisano Grudzień 13, 2018 ja zazwyczaj Odkryj ukrytą treść w sezonie jesienno- zimowym Odkryj ukrytą treść w sezonie wiosenno- jesiennym Odkryj ukrytą treść sprawdzająca 100 razy dziennie czy nie złamał mi się paznokieć Odkryj ukrytą treść gdy ktoś przyniesie pizze i wino Odkryj ukrytą treść 3 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Grudzień 13, 2018 Share Napisano Grudzień 13, 2018 Dnia 13.12.2018 o 13:09, Zandetsu napisał: Kucyk który najbardziej minie określa dlatego nie jest na szczycie listy ulubieńców Odkryj ukrytą treść Kucyk którym najczęściej określają mnie inni Odkryj ukrytą treść Expand teraz mały update kucy które określaja różne moje stany emocjonalne Nerd mode Odkryj ukrytą treść Depresja Odkryj ukrytą treść Rage Odkryj ukrytą treść Rage Quit (szczególnie gdy gram w strzelanki lub Battle Royale( Odkryj ukrytą treść 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pshemo Napisano Grudzień 13, 2018 Share Napisano Grudzień 13, 2018 Jak się sam poczuwam normalnie Odkryj ukrytą treść Jak się zachowuję, kiedy ktoś mnie nakręci pozytywnie Odkryj ukrytą treść Jak się czuję siedząc w nocy i nie umiejąc spać Odkryj ukrytą treść 3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DJ Pon 3 Vinyl Scratch Napisano Grudzień 13, 2018 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2018 Ja po pracy. Odkryj ukrytą treść Gdy ktoś mnie denerwuje. Odkryj ukrytą treść Gdy zobaczę coś fajnego w sklepie i muszę to mieć Odkryj ukrytą treść A tak idę spać Odkryj ukrytą treść 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts