Syrth Napisano Październik 18, 2019 Share Napisano Październik 18, 2019 Tak. Właściwie to byłam na innych, tylko nie na kucykowych Czy lubisz drzemać w ciągu dnia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 18, 2019 Share Napisano Październik 18, 2019 Od czasu do czasu Czy lubisz czasem wyjść z domu bez celu i pospacerować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 18, 2019 Share Napisano Październik 18, 2019 Tak, oczywiście, robię to nawet często Czy tęsknisz za dawnymi czasami, gdy w Twoim mniemaniu miałeś lepiej niż dzisiaj? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Październik 18, 2019 Autor Share Napisano Październik 18, 2019 Nie, gdyż nie miałem lepiej. Byłeś kiedyś na strzelnicy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Październik 18, 2019 Share Napisano Październik 18, 2019 Nie Czy jesteś czasami hipokrytą, ale uświadamiasz to sobie dopiero po fakcie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 18, 2019 Share Napisano Październik 18, 2019 Nie, ja się czuję hipokrytą przed faktem i podczas faktu Zdarza Ci się przypomnieć sobie żenującą sytuację z przeszłości, która nawet po latach Cię żenuje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Październik 18, 2019 Share Napisano Październik 18, 2019 Tak...nawet po latach zastanawiam się i zadaje sobie pytanie, co ja sobie wtedy myślałem ? Czy rozważałeś przejście na wegetarianizm ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Październik 18, 2019 Autor Share Napisano Październik 18, 2019 Nie, nigdy. Mięsko jest zbyt smaczne. Umiesz gotować (parówki z wody się nie liczą)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 19, 2019 Share Napisano Październik 19, 2019 Nie Wiesz, że coś jest niezdrowe, a i tak to robisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Październik 19, 2019 Autor Share Napisano Październik 19, 2019 Tak (kurczak smażony w głębokim oleju). Umiesz grać na pianinie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 19, 2019 Share Napisano Październik 19, 2019 Nie, ale za dzieciaka tworzyłem "techno" na organkach Lubisz nosić kolorowe koszulki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Październik 19, 2019 Autor Share Napisano Październik 19, 2019 Nie Chciałbyś polecieć na księżyc? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 19, 2019 Share Napisano Październik 19, 2019 Nie. Masz czasem pesymistyczne rozważania nad życiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 19, 2019 Share Napisano Październik 19, 2019 Oj tak Wracasz czasem do bardzo starych teledysków? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 19, 2019 Share Napisano Październik 19, 2019 Tak Spoiler Kurła, kiedyś to było... Masz pod ręką notatniczek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 19, 2019 Share Napisano Październik 19, 2019 Tak... i szkicownik Masz w domu Smart TV? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 19, 2019 Share Napisano Październik 19, 2019 Nie. Chciałbyś mnie spotkać w realu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 19, 2019 Share Napisano Październik 19, 2019 A dlaczego nie Chciałbyś zrobić remont? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 19, 2019 Share Napisano Październik 19, 2019 Tak, przydałby mi się. Musisz ciągle używać tych samych emotek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 19, 2019 Share Napisano Październik 19, 2019 Tak Są częścią mnie Musisz się zmuszać do wchodzenia na forum? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 19, 2019 Share Napisano Październik 19, 2019 Nie, wchodzenie tutaj przychodzi całkowicie naturalnie Masz już wszystkie 221 odcinków serialu MLP? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 19, 2019 Share Napisano Październik 19, 2019 Nie Zamierzasz dzisiaj zarwać nockę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 19, 2019 Share Napisano Październik 19, 2019 NIE! Dobranoc! Dbasz o higienę snu, aby nie zaburzać własnego rytmu dobowego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 19, 2019 Share Napisano Październik 19, 2019 Nie Musisz mieć szklankę wody pod ręką, gdy idziesz spać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Październik 20, 2019 Autor Share Napisano Październik 20, 2019 Nie, ale jest mile widziana. Wyjechałbyś do innego kraju? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się