Danio Doża Venucci Napisano Październik 20, 2019 Share Napisano Październik 20, 2019 (edytowany) Nope Planujesz w przyszłości pracować za zagranicą ? Edytowano Październik 20, 2019 przez Danio Doża Venucci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 22, 2019 Share Napisano Październik 22, 2019 Nie. Planujesz nauczyć się kolejnego języka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Październik 22, 2019 Share Napisano Październik 22, 2019 Tak Boisz się, że zaczną się niedługo pustki na forum ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Październik 22, 2019 Autor Share Napisano Październik 22, 2019 Nie Przespałeś cały dzień? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Październik 22, 2019 Share Napisano Październik 22, 2019 Tak i to nie raz Chodzisz zwykle spać koło północy ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Październik 22, 2019 Autor Share Napisano Październik 22, 2019 Nie, zwykle się tak budzę. Pijesz teraz herbatkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 23, 2019 Share Napisano Październik 23, 2019 Jakbyś zgadł! Jadasz bułeczki z dżemem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Październik 23, 2019 Share Napisano Październik 23, 2019 Tak szczególnie z wiśniowym ,ale takim domowej roboty według przepisu babci Masz sentyment do starych zakurzonych książek, bo masz przeczucie ,że skrywają w sobię jakąś pogrzebaną tajemnicę ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 23, 2019 Share Napisano Październik 23, 2019 Tak Masz segregatory na papiery? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 23, 2019 Share Napisano Październik 23, 2019 Tak Masz w domu zszywacz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 23, 2019 Share Napisano Październik 23, 2019 Nie mam. Masz taśmy klejące w różnych rozmiarach i o różnych kolorach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Październik 25, 2019 Share Napisano Październik 25, 2019 Nie. Po co mi xD Chciałbyś być marynarzem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 25, 2019 Share Napisano Październik 25, 2019 Nie Gimnastykujesz się? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Październik 25, 2019 Share Napisano Październik 25, 2019 Co to za kwaśna minka? Nie. Jestem sztywna jak drewno Masz więcej niż 10 pluszaków? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 25, 2019 Share Napisano Październik 25, 2019 Tak, mam 12 Widziałaś ostatnio piękny zachód słońca? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Październik 26, 2019 Share Napisano Październik 26, 2019 Nope. Ostatnio to ciągle po 22 kończyłam pracę, więc nie miałam nawet okazji Masz kubek z własnym nadrukiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Październik 26, 2019 Share Napisano Październik 26, 2019 Nie mam, acz dzięki za dobry pomysł Wdrażasz jakiś nowy, pozytywny nawyk do swojego życia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Październik 27, 2019 Share Napisano Październik 27, 2019 Tak, ale razie brak mi motywacji aby wprowadzić go w rutynę mojego życia. Czy masz coś do czego jesteś przywiązany i nigdy tego nie wyrzucisz ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Październik 27, 2019 Autor Share Napisano Październik 27, 2019 Nie. Pijesz Pepsi w szklance coca-coli (lub odwrotnie)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 27, 2019 Share Napisano Październik 27, 2019 Nie Jesz majonez, z czym tylko możesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Październik 27, 2019 Share Napisano Październik 27, 2019 Oj tak xD Jeśli chodzisz do pracy to czy masz imprezy pracownicze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Październik 27, 2019 Autor Share Napisano Październik 27, 2019 Nie mam Chciałbyś być astronautą? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Październik 27, 2019 Share Napisano Październik 27, 2019 Ano Czy do podrapania się po plecach używasz nożyczek? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Październik 27, 2019 Share Napisano Październik 27, 2019 Nie Czy w zimie wyglądasz jak Eskimos? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Październik 28, 2019 Share Napisano Październik 28, 2019 Nie, ponieważ nasze zimy są gorące. Niestety. Korzystasz jeszcze z gadu gadu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się