Danio Doża Venucci Napisano Listopad 11, 2019 Share Napisano Listopad 11, 2019 Tak, ale to pragnienie zaspokoiła już herbatka u mojego boku. Czy uważasz, że drony kurierskie zastąpią listonoszy ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 12, 2019 Share Napisano Listopad 12, 2019 Gdzie tam! Czy uważasz, że można się dobrze bawić bez alkoholu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Listopad 12, 2019 Share Napisano Listopad 12, 2019 Jasne, jestem abstynentem przez większą część roku i z własnego doświadczenia stwierdzam, że jest to jak najbardziej wykonalne. Czy posiadałeś legendarną Nokie 3310 ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 12, 2019 Share Napisano Listopad 12, 2019 Tak.. była w moim posiadaniu Telefon zaiste legendarny i niezniszczalny. Czy posiadałeś lub posiadasz Pegasusa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 12, 2019 Share Napisano Listopad 12, 2019 Posiadałem. Teraz mam tylko emulatory do nes, psx i ps2 Czy czujesz, że inni mają lepiej od Ciebie i im tego zazdrościsz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 12, 2019 Share Napisano Listopad 12, 2019 Tak, ale nie zazdroszczę. Czy chciałbyś mieć dużo czasu dla siebie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Listopad 12, 2019 Share Napisano Listopad 12, 2019 Tak, marzy mi to wtedy miałbym czas na zrobienie wszystkich rzeczy, na które czasu mi teraz brakuje. Czy często zmieniasz słuchawki do telefonu ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 12, 2019 Share Napisano Listopad 12, 2019 Nie... mam jedne Jakieś douszne od Sony i mi się sprawdzają... inna sprawa, że korzystam raz na ruski rok. Czy korzystasz lub korzystałeś kiedyś z Doulingo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Listopad 13, 2019 Share Napisano Listopad 13, 2019 Nie, do teraz nawet nie wiedziałem co to, może skorzystam Masz problem z zaczęciem czegoś, bo ciągle odkładasz to na później ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 14, 2019 Share Napisano Listopad 14, 2019 Akurat nie Jestem wyjątkowo dobrze zorganizowany Czy posilasz się przed komputerem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Listopad 15, 2019 Share Napisano Listopad 15, 2019 Staram się tego unikać, od kiedy zapałem rok temu mojego laptopa lemoniadą. Zniszczyłeś coś ważnego, przez przypadek ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 15, 2019 Share Napisano Listopad 15, 2019 Tak Lubisz snuć plany na temat alternatywnego scenariusza swojego życia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Listopad 17, 2019 Share Napisano Listopad 17, 2019 Tak, nawet trochę za bardzo. Wyrabiasz się ze wszystkim na czas ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 17, 2019 Share Napisano Listopad 17, 2019 Mniej więcej Masz plany na Sylwestra? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Listopad 17, 2019 Share Napisano Listopad 17, 2019 Nie, dopóki nie pojawią się reklamy i przeceny w biedronce na fajerwerki, nie mam zamiaru zawracać sobie tym głowy. Oberwałeś kiedyś fajerwerkiem lub petardą ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 17, 2019 Share Napisano Listopad 17, 2019 Nie i mam nadzieję, że tak zostanie Wieje u Ciebie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 17, 2019 Share Napisano Listopad 17, 2019 Nie Jest u Ciebie zimno? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 17, 2019 Share Napisano Listopad 17, 2019 Nie. Czujesz się szczęśliwy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 17, 2019 Share Napisano Listopad 17, 2019 Średnio Chciałbyś cofnąć czas? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 17, 2019 Share Napisano Listopad 17, 2019 Tak, namieszać sobie w życiu i potem wpaść w pętlę czasoprzestrzenną Chciałbyś mieć sprzątaczkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 17, 2019 Share Napisano Listopad 17, 2019 Tak Chciałbyś czytać w myślach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 18, 2019 Share Napisano Listopad 18, 2019 Nie Chciałbyś mieć własną firmę, która pracuje na Ciebie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 18, 2019 Share Napisano Listopad 18, 2019 Tak Chciałbyś mieć własny odrzutowiec? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Listopad 18, 2019 Share Napisano Listopad 18, 2019 Nie. Chciałbyś mieć auto sportowe? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Listopad 18, 2019 Share Napisano Listopad 18, 2019 Nie Chciałbyś mieć helikopter? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się