Starlight Sparkle Napisano Styczeń 17, 2019 Share Napisano Styczeń 17, 2019 Nie Idziesz zaraz spać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 17, 2019 Share Napisano Styczeń 17, 2019 Nie. Lubisz serial "Przyjaciele"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 17, 2019 Share Napisano Styczeń 17, 2019 (edytowany) Tak. Pójdziesz spać przede mną? Edytowano Styczeń 17, 2019 przez Cheerful Sparkle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 17, 2019 Share Napisano Styczeń 17, 2019 Tak Oglądasz tureckie seriale? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 17, 2019 Share Napisano Styczeń 17, 2019 Nie Tańczyłeś kiedyś na stole? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 17, 2019 Share Napisano Styczeń 17, 2019 Być może, ale nie pamiętam :T Chociaż raczej nie. Dłubiesz w nosie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Styczeń 17, 2019 Share Napisano Styczeń 17, 2019 Celestio dzięki już nie, oduczyłem się. Czy mieliście dziś uczucie deja vu ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Styczeń 17, 2019 Share Napisano Styczeń 17, 2019 Nie. Rzadko w ogóle czuję to. Czy posiadasz jakiś gadżet z gry? Czy to figurka, pluszak, artbook, etc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Styczeń 17, 2019 Share Napisano Styczeń 17, 2019 Nie, nic takiego nie posiadam, przynajmniej nie z gier . Czy masz kiepską pamięć ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 17, 2019 Share Napisano Styczeń 17, 2019 Nie... ale też nie zapamiętuje rzeczy dla mnie bezwartościowych. Posiadasz dobry refleks? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Styczeń 17, 2019 Share Napisano Styczeń 17, 2019 (edytowany) Nie w dodatku dziesiątki stłuczonych talerzy może to potwierdzić i pozwać mnie za wielokrotne zabójstwo, chwila nie mogą, bo są martwe Muahahahahahahahahahahahaah Czy, masz dziś dobry humor, że niczym się dziś nie przejmujesz ? Edytowano Styczeń 17, 2019 przez Danio Doża Venucci 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 17, 2019 Share Napisano Styczeń 17, 2019 Tak Cierpisz ostatnio na brak czasu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Styczeń 17, 2019 Share Napisano Styczeń 17, 2019 Nie , wprost przeciwnie mam go w nadmiarze. Szybko się czymś nudzisz ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 17, 2019 Share Napisano Styczeń 17, 2019 Nie Jak mnie coś zainteresuje albo się w coś wciągnę, to potrafię w tym tkwić całe lata. Czy masz już dość zimy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 17, 2019 Share Napisano Styczeń 17, 2019 TAK Czy Twoje buty zimowe są jeszcze dość sprawne? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 17, 2019 Share Napisano Styczeń 17, 2019 W zasadzie tak na 70 procent Okazało się, że w przypadku tych butów cena oddaje ich jakość i jak przyszedł mróz, to pękły w jednym miejscu... Nie jest to uszkodzenie, które by bardzo przeszkadzało, ale nie wygląda fajnie. Zaliczyłeś, że tak powiem glebę podczas tej zimy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 17, 2019 Share Napisano Styczeń 17, 2019 Tak Widziałeś jakąś pannę w legginsach tej zimy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 17, 2019 Share Napisano Styczeń 17, 2019 Oj tak Wiedziałeś, że i tej zimy znajdą się wariaci, którzy pójdą w góry i trzeba będzie ich ratować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 17, 2019 Share Napisano Styczeń 17, 2019 Tak, nigdy się nie nauczą! Grałeś kiedyś namiętnie w jakąś grę i nagle Ci się wyłączyła, bo procesor i karta graficzna miały niebezpieczną temperaturę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 17, 2019 Share Napisano Styczeń 17, 2019 Nie Ale grałem kiedyś w grę i zamiast sobie zapisać, to stwierdziłem, że dojdę do następnego punktu i wtedy zapisze na dziś... i brakło prądu 2,5 godziny w plecy. Wierzyłeś kiedyś w Świętego Mikołaja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Styczeń 17, 2019 Share Napisano Styczeń 17, 2019 Tak Zjadłeś, kiedyś pszenice prosto z pola ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 17, 2019 Share Napisano Styczeń 17, 2019 Owszem Brałeś kiedyś udział w młóceniu zboża? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Styczeń 17, 2019 Share Napisano Styczeń 17, 2019 Tak miałem tę przyjemność w skansenie podczas wakacji. Funkcjonowałeś kiedyś przez 48 godz. bez snu ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 17, 2019 Share Napisano Styczeń 17, 2019 Nie Mój rekord to ponad 20 h... Masz sobie coś do zarzucenia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 17, 2019 Share Napisano Styczeń 17, 2019 Tak Bawiłeś się kiedyś z malutką kaczuszką? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się