Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 19, 2019 Share Napisano Styczeń 19, 2019 Nie, rzadko mi się zdarza Zawiodłeś się kiedyś na kimś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 19, 2019 Share Napisano Styczeń 19, 2019 Tak Potrafisz wszystko wybaczyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 19, 2019 Share Napisano Styczeń 19, 2019 Nie, jestem pamiętliwy i mściwy Masz kogoś z kim możesz o wszystkim porozmawiać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 19, 2019 Share Napisano Styczeń 19, 2019 Tak mam parę takich osób Masz łaskotki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 19, 2019 Share Napisano Styczeń 19, 2019 Chyba tak... dawno nikt nie sprawdzał. Lubisz śpiewać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 19, 2019 Share Napisano Styczeń 19, 2019 Tak i to bardzo Masz najlepszego przyjaciela? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Kilku Masz kogoś, kogo nienawidzisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Tak i to sporo Jaki jest twuj ulubiony smak lodów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 W tej zabawie zadajemy pytania, na które można odpowiedzieć Tak lub Nie ale odpowiem... Waniliowe. Umiesz jeździć konno? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Nie. Monitorujesz temperatury podzespołów swojego komputera? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Nie Lubisz tańczyć ? Spoiler To moje czwarte podejście napisania czegokolwiek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Tak. Lubisz oglądać sport? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Tak Lubisz... plotkować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Tak Lubisz namawiać kogoś do czegoś czego nie chce zrobić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 (edytowany) Nie, bo zwykle jestem tym kogo namawiają do tego typu rzeczy. Each Nie, mam z włókien syntetycznych Czy grałeś w jakieś kultowe stare gry typy gotic, fallout , diablo czy amnesia ? Edytowano Styczeń 20, 2019 przez Danio Doża Venucci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Wszystkie wymienione tytuły Grałeś w legendarne herosy 3? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 (edytowany) Tak,mam je nawet na pulpicie. Lubisz jeść amerykańskie naleśniki z syropem klonowym ? Edytowano Styczeń 20, 2019 przez Danio Doża Venucci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Nie. Grałeś w Herosy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 (edytowany) Tak, w trójkę oraz szóstkę Lunatykujesz ? Edytowano Styczeń 20, 2019 przez Danio Doża Venucci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Nie... Pływałeś lub pływałaś statkiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Nie, pontonem ino Myślisz, że dobrze znasz wszystkie postacie poboczne z MLP? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 Tak... mam nadzieję Czy chętnie rozmawiasz o kucykach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 (edytowany) Tak, jeśli chodzi ci tylko o imiona to tak Ech Nie , w moim otoczeniu niema zbyt wielu fanów kucuków Czy, masz swoje ulubione danie, które bezwzględnie zawsze zjesz? Edytowano Styczeń 20, 2019 przez Danio Doża Venucci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kucykowa MLP Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 (edytowany) Tak Czy masz swoją najcenniejszą rzecz ze wszystkich? Edytowano Styczeń 20, 2019 przez Kucykowa MLP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Styczeń 20, 2019 Share Napisano Styczeń 20, 2019 (edytowany) Tak, jest to moja wielka pociecha jak i upokarzający wstyd, którego nie pozbędę się do końca swojego życia. Zbieraliście kiedyś figurki akcji ? Edytowano Styczeń 20, 2019 przez Danio Doża Venucci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się